dc.contributor.advisor | Valečková, Jana | |
dc.contributor.author | Sedláček, Dan | |
dc.date.accessioned | 2017-08-23T09:14:17Z | |
dc.date.available | 2017-08-23T09:14:17Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/117897 | |
dc.description.abstract | Tématem této diplomové práce byl návrh produktové strategie nově vnikající kavárny. Jedná se o kavárnu, která by měla vzniknout na ostravském trhu v průběhu dvou let. Teorie této diplomové práce se zaměřovala na produkt, a jeho klasifikaci, koncept totálního produktu, atributy produktu, produktové strategie a vývoj nového produktu. Cílem této diplomové práce byl návrh produktové strategie nově vznikající kavárny na základě preferencí a přání zákazníků. V rámci této práce bylo použito dotazování prostřednictvím internetu a výběrový soubor tvořilo 560 respondentů, kteří v uplynulém roce navštívili kavárnu, následně byla data vyhodnocena pomocí programu SPSS. Na základě výsledků průzkumu byla stanovena produktová strategie kavárny, která se dotýkala oblasti kávových i nekávových nápojů, zrnkové kávy, služeb a občerstvení kavárny. V elektronické verzi práce byly odstraněny citlivé údaje, celá práce je k dispozici u paní Ing. Jany Valečkové, Ph.D. | cs |
dc.description.abstract | The topic of this master thesis was Design of Product Strategy for a New Cafe. This café should be opened on the Ostrava market in two years. The theory of this master thesis focused on the product, product classification, the concept of total product, product attributes, product strategies and the development of a new product. The aim of this master thesis was the design of the product strategy of the newly emerging café based on the preferences and wishes of the customers. In this master thesis questioning method was used via the internet; and the sample was made up of 560 respondents who visited the café last year, then data were evaluated using the SPSS program. Based on the results of the survey, the café's product strategy, which concerned coffee and non-coffee beverages, coffee beans, cafeteria services and snacks, was determined. In the electronic version of the master thesis sensitive data were removed, the whole diploma thesis is available with Mrs. Ing. Jana Valečková, Ph.D. | en |
dc.format.extent | 3051885 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | káva | cs |
dc.subject | Ostrava | cs |
dc.subject | občerstvení | cs |
dc.subject | produkt | cs |
dc.subject | produktová strategie | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | výběrová káva | cs |
dc.subject | zrnková káva | cs |
dc.subject | coffee | en |
dc.subject | coffee beans | en |
dc.subject | product | en |
dc.subject | product strategy | en |
dc.subject | services | en |
dc.subject | snacks | en |
dc.subject | speciality coffee | en |
dc.title | Návrh produktové strategie nově vznikající kavárny | cs |
dc.title.alternative | Designing of Product Strategy for a New Cafe | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Příhodová, Martina | |
dc.date.accepted | 2017-05-23 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | SED0092_EKF_N6208_6208T062_2017 | |
dc.rights.access | openAccess | |