Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKřibíková, Pavlína
dc.contributor.authorHolleschová, Klára
dc.date.accessioned2017-08-23T09:17:07Z
dc.date.available2017-08-23T09:17:07Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/118209
dc.description.abstractPředmětem bakalářské práce „Analýza konkurenceschopnosti vybraného podniku“ je analýza a zhodnocení konkurenceschopnosti podniku v oblasti franchisingu konceptu Fruitisimo v Moravskoslezském kraji. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy konkurence, konkurenceschopnosti a podnikového okolí. Praktická část je zaměřena na aplikaci metod analýzy konkurenceschopnosti, zhodnocení výsledků a navržení změn. Pro naplnění cíle práce byla provedena charakteristika firmy, PESTLE analýza, Porterův model pěti sil, finanční analýza a SWOT analýza. Na základě výsledků bylo navrženo několik doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti v Moravskoslezském kraji.cs
dc.description.abstractThe subject of bachelor thesis „Analysis of Competitiveness of the Chosen Company“ is analysis and evaluation of the competitiveness company in area of franchising concept Fruitisimo in Moravian-Silesian Region. In theoretic part there are defined fundamental terms of competition, competitiveness and business surroundings. Practical part is focused on applying methods of competitiveness analysis, evaluation of results and suggestion of suitable changes. To meet the aim of bachelor thesis was done characteristic of company, PESTLE analysis, Porters model of Five Forces, financial analysis and SWOT analysis. On the base of results was suggested several recommendations for improvement of competitiveness in the Moravian-Silesian Region.en
dc.format.extent1341954 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectpodnikcs
dc.subjectkonkurencecs
dc.subjectkonkurenceschopnostcs
dc.subjectfranchisingcs
dc.subjectpodnikové okolícs
dc.subjectcompanyen
dc.subjectcompetitionen
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectfranchisingen
dc.subjectbusiness surroundingsen
dc.titleAnalýza konkurenceschopnosti vybraného podnikucs
dc.title.alternativeAnalysis of Competitiveness of the Chosen Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeHuml, Emil
dc.date.accepted2017-06-02
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářská
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisHOL0283_EKF_B6208_6208R020_2017
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam