dc.contributor.advisor | Gibarti, Jana | |
dc.contributor.author | Šauerová, Marcela | |
dc.date.accessioned | 2017-08-23T09:17:08Z | |
dc.date.available | 2017-08-23T09:17:08Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/118215 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce řeší marketingovou strategii restaurace a penzionu U Zběhlíka. Je zaměřena na základní marketingové pojmy komunikačního mixu, jako je PR, reklama, segmentace trhu a také analýza SWOT. Poslední část je věnována žurnalistickému využití dané problematiky.
Cílem práce je zjistit, jaké dovednosti používá restaurace a penzionu U Zběhlíka, aby svou provozovnu dostal do povědomí zákazníků. Jakých marketingových prvků k tomu používá a zda se na ně zaměřil správně.
Výsledkem práce je zjištění marketingových dovedností v restauraci a penzionu U Zběhlíka. Autorka práce pro restauraci vypracovala SWOT analýzu a uvedla několik doporučení, které považuje za správná. Z analýzy vyplynulo, že restaurace na své zákazníky vyvíjí minimální reklamní úsilí. Proto je zde uvedeno několik návrhů k řešení. Poslední část byla věnována úvodnímu článku, interview, anketě a recenzi. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor thesis solves the marketing strategy of the restaurant and pension U Zběhlíka. It focuses on the basic marketing concepts of the communication mix, such as PR, advertising, market segmentation, and SWOT analysis. The last part is devoted to the journalistic use of the given issue.
The aim of the thesis is to find out what skills the restaurant and the pension U Zhlíhlíka use to get its shop in the knowledge of the customers. Which marketing elements it uses and whether it is targeted properly.
The result of the work is the discovery of marketing skills in the restaurant and pension U Zhlíhlíka. The author of the work for the restaurant has developed a SWOT analysis and has made some recommendations that she considers to be correct. The analysis has shown that restaurants have minimal advertising efforts for their customers. Therefore, there are several suggestions for solutions. The last part was dedicated to an introductory article, an interview, a poll and a review. | en |
dc.format.extent | 1501040 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Marketing | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | Marketing | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.title | Marketingová strategie restaurace a penzionu U Zběhlíka | cs |
dc.title.alternative | The Marketing Strategy of the Restaurant and the Pension U Zběhlíka | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Paličková, Irena | |
dc.date.accepted | 2017-06-01 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 121 - Katedra ekonomické žurnalistiky | |
dc.thesis.degree-program | Hospodářská politika a správa | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomická žurnalistika | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | SAU0016_EKF_B6202_7202R020_2017 | |
dc.rights.access | openAccess | |