dc.contributor.advisor | Sigmund, Robert | |
dc.contributor.author | Mrlík, Tomáš | |
dc.date.accessioned | 2017-08-23T09:17:23Z | |
dc.date.available | 2017-08-23T09:17:23Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/118283 | |
dc.description.abstract | Tématem práce je zpracování a vyhodnocení konkrétního podnikatelského plánu. Nejprve jsou vymezena teoretická východiska, která jsou následně využita při tvorbě konkrétního podnikatelského plánu. Poslední částí jsou návrhy a doporučení pro podnikatele, který tento plán chce realizovat.
V praktické části bylo využito PEST analýzy, Porterovy analýzy, analýzy konkurence, marketingové strategie 4P, finanční analýzy, analýzy rizik a SWOT analýzy. Na základě těchto nástrojů, které byly zpracovány v reálném prostředí, se zjistilo, že podnikatelský plán je vhodné realizovat a v následujících letech se očekává jeho ekonomický růst. | cs |
dc.description.abstract | This work focuses on the processing and evaluation of a specific business plan. First, the theoretical background are defined, which are then used in the creation of a specific business plan. The last part are suggestions and recommendations for entrepreneurs who want to implement this plan.
PEST analysis, Porter analyzes, competition analysis, 4P marketing strategy, financial analysis, risk analysis and SWOT analysis were used in the practical part. On the basis of these tools, which were processed in a real environment, was found that the business plan should be implemented and economic growth is expected in next years. | en |
dc.format.extent | 1978119 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | podnikatelský plán | cs |
dc.subject | podnik | cs |
dc.subject | podnikání | cs |
dc.subject | cukrářství | cs |
dc.subject | pekařství | cs |
dc.subject | založení | cs |
dc.subject | business plan | en |
dc.subject | company | en |
dc.subject | enterprise | en |
dc.subject | business | en |
dc.subject | confectionery | en |
dc.subject | bakery | en |
dc.subject | setting up | en |
dc.title | Vytvoření podnikatelského plánu - založení nového podniku | cs |
dc.title.alternative | Business Plan - Setting Up a New Enterprise | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Němcová, Petra | |
dc.date.accepted | 2017-06-08 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | MRL0007_EKF_B6208_6208R020_2017 | |
dc.rights.access | openAccess | |