Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPoczatková, Blanka
dc.contributor.authorKarásková, Nikola
dc.date.accessioned2018-06-26T08:01:23Z
dc.date.available2018-06-26T08:01:23Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/127494
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na zhodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku, kterým je kavárna Café Bastien. Práce se skládá z šesti kapitol. Druhá kapitola je zaměřena na teoretická východiska práce přibližuje pojmy z oblasti konkurence, malého a středního podniku, specifikace společnosti s ručením omezeným. Do této části patří také metodologické východiska metod použitých v práci na analyzování podniku. Třetí kapitola podává charakteristiku kavárny Café Bastien. Poskytuje informace o obchodních událostech, marketingu v kavárně, cílových zákaznících, organizační struktuře aj. V praktické části byla kavárna podrobená čtyřem analýzám. Okolí podniku, bylo v prvé řadě analyzováno pomocí PESTLE analýzy, poté byla aplikována Porterova analýza, dále dotazníkové šetření a v závěru došlo k zanalyzování pomocí SWOT analýzy. V páté kapitole, byly na základě provedených analýz poskytnuty kavárně rady a doporučení, aby mohla v budoucnosti zlepšit svou konkurenční pozici.cs
dc.description.abstractBachelor thesis is focused on Evaluation of the Competitiveness of the Chosen Company, which is a Café Bastien. Thesis consists of a six chapters. The second chapter is focused on the theoretical starting point of the work, it approaches the concepts of competition, small and medium enterprise, specification of the limited liability company. This chapter also includes methodological basis of the methods which was used to analyse enterprise. The third chapter gives the characteristic of café Café Bastien. It provides information about business events, café marketing, target customers, organizational structure etc. In the practical part, the cafe was subjected to four analyzes. The business environment was first analyzed by using PESTLE analysis, Porter analysis of five forces, questionnaire survey, and at the end the analysis was performed by using SWOT analysis. Fifth chapter gives advices and recommendations in order to improve Café Bastien competitive position.en
dc.format.extent1669539 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectKonkurencecs
dc.subjectkonkurenceschopnost podnikucs
dc.subjectkonkurentcs
dc.subjectpodnikcs
dc.subjectpodnikánícs
dc.subjectPESTLE analýzacs
dc.subjectSWOT analýzacs
dc.subjectPorterova analýzacs
dc.subjectDotazníkové šetřenícs
dc.subjectPředstavení kavárnycs
dc.subjectCompetitionen
dc.subjectCompetitiveness of the companyen
dc.subjectCompetitoren
dc.subjectBusinessen
dc.subjectPESTLE analysisen
dc.subjectSWOT analysisen
dc.subjectPorter analysisen
dc.subjectQuestionnaireen
dc.subjectIntroducing a caféen
dc.titleZhodnocení konkurenceschopnosti vybraného podnikucs
dc.title.alternativeEvaluation of the Competitiveness of a Selected Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeSittová, Kateřina
dc.date.accepted2018-06-04
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisKAR0146_EKF_B6208_6208R020_2018
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam