Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorRutteová, Lenka
dc.contributor.authorDoubravová, Helena
dc.date.accessioned2018-06-26T08:02:09Z
dc.date.available2018-06-26T08:02:09Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/127644
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá stravováním v příspěvkové organizaci. Stravování je poskytováno zaměstnancům i klientům Domova se zvláštním režimem a Domova pro seniory. Cílem bakalářské práce je posoudit vhodnost outsourcingu ve vybrané příspěvkové organizaci. Problém je řešen pomocí metody popisu, komparace, syntézy a dedukce. V práci je provedeno srovnání stravovacích služeb a závodního stravování organizace s nabídkou stravování outsourcingového podniku podle stejných kritérií. Na základě kritéria cena bylo zjištěno, že by nebylo výhodné využívat outsourcing pro stravování klientů a zaměstnanců, ale z hlediska kvality ano. Ostatní kritéria, jako čas dodání pokrmů, počet možných dodávaných pokrmů a gramáže jsou srovnatelné u obou modelů. Následným srovnáním dietních programu bylo zjištěno možné riziko zajištění odpovídajícího dietního stravování na straně outsourcingového podniku.cs
dc.description.abstractThe bachelor thesis is focused on providing the catering of employees in the contributory organization. Catering is provided to employees and clients of the Nursing Home and Retirement Home. The aim of the bachelor thesis is to assess the suitability of outsourcing in a selected contributory organization. The problem was solved using the method of description, comparison, synthesis and deduction. The thesis compares the organization's catering with catering offered from an outsourcing company according to the same criteria. It was found that based on the cost criterion it would not be beneficial to use outsourcing company on the other hand based on quality criterion it would be benficial. Other criteria such as time of delivery, the number of possible delivered meals and weight of meals are comparable in both models. Following a comparison of diet programs, there was found a possible risk of providing adequate dietary meals on the part of the outsourcing company.en
dc.format.extent892881 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectoutsourcingcs
dc.subjectpříspěvková organizacecs
dc.subjectstravovánícs
dc.subjectveřejný sektorcs
dc.subjectveřejné službycs
dc.subjectfinancovánícs
dc.subjectnabídkacs
dc.subjectoutsourcingen
dc.subjectcontributory organizationen
dc.subjectcateringen
dc.subjectpublic sectoren
dc.subjectpublic servicesen
dc.subjectfinancingen
dc.subjectofferen
dc.titleZhodnocení outsourcing ve vybrané příspěvkové organizacics
dc.title.alternativeEvaluation of Outsourcing in a Selected Allowance Organizationen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeBeck, Vojtěch
dc.date.accepted2018-05-31
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department153 - Katedra veřejné ekonomikycs
dc.thesis.degree-programHospodářská politika a správacs
dc.thesis.degree-branchVeřejná ekonomika a správacs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisDOU0036_EKF_B6202_6202R055_2018
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam