dc.contributor.advisor | Matusiková, Lucja | |
dc.contributor.author | Zemanová, Lada | |
dc.date.accessioned | 2018-11-09T07:25:47Z | |
dc.date.available | 2018-11-09T07:25:47Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/132920 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení postavení společnosti Wellness & Restaurace U Fandy na trhu skrze vybrané strategické analýzy, jako jsou PESTE analýza, Porterova analýza, VRIO metoda a SWOT analýza. Dále určuje jaké jsou konkurenční výhody podniku a případné příležitosti, na kterých by měl podnik zapracovat. Tyto strategické analýzy umožňují analyzovat společnost jak z interního, tak externího prostředí. Na základě zjištěných výsledků se dospělo k závěru, že společnost je silným podnikem na trhu gastronomie a pohostinství. Disponuje s řadou silných stránek oproti konkurenci, kde stěžejními stránkami jsou dobré jméno a široká nabídka poskytovaných služeb. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor thesis focuses on the evaluation of the position of Wellness & Restaurant U Fandy on the market through of selected strategic analyzes such as PESTE analysis, Porter analysis, VRIO method and SWOT analysis. It also determines what are the competitive advantages of the business and the opportunities which the company should improve. These strategic analyze enable to analyze the company from both the internal and the external environment. On the basis of discovered results it came at a conclusion, that the company is a strong in the gastronomy and hospitality market. The company has a number of strengths compared to competitors, where the key aspect is the reputation and wide range of services provided by the company. | en |
dc.format.extent | 1469297 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | strategické analýzy | cs |
dc.subject | strategie | cs |
dc.subject | PESTE analýza | cs |
dc.subject | Porterova analýza | cs |
dc.subject | VRIO metoda | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | analýza podniku | cs |
dc.subject | strategic analysis | en |
dc.subject | strategy | en |
dc.subject | PESTE analysis | en |
dc.subject | Porter analysis | en |
dc.subject | VRIO method | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.subject | analysis of the company | en |
dc.title | Provedení a zhodocení strategické analýzy ve vybrané firmě | cs |
dc.title.alternative | Realization and Evaluation of Strategic Analysis of a Selected Firm | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Vrebová, Denisa | |
dc.date.accepted | 2018-06-04 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | ZEM0102_EKF_B6208_6208R037_2018 | |
dc.rights.access | openAccess | |