dc.contributor.advisor | Hodulová, Jana | |
dc.contributor.author | Jaroš, Marek | |
dc.date.accessioned | 2019-06-26T04:21:08Z | |
dc.date.available | 2019-06-26T04:21:08Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/135286 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na problematiku měření spokojenosti zákazníků s lázeňskými službami. Cílem práce je navrhnout kroky, které povedou ke zkvalitnění nabízených služeb, a tím ke zvýšení spokojenosti zákazníků společnosti Lázní Luhačovice, a.s. Práce zahrnuje kapitolu charakteristiky společnosti, její historii, organizační strukturu a marketingové prostředí společnosti. Teoretická východiska měření spokojenosti zákazníků jsou popsána ve třetí kapitole. Praktická část práce analyzuje výsledky dotazníkové šetření marketingového výzkumu, na základě kterých jsou následně stanovena doporučení a návrhy ke zvýšení spokojenosti zákazníků. Jedná se o zvýšení chutnosti a kvality pokrmů spolu s nabídkou vegetariánských a veganských jídel, širší nabídka kulturního vyžití v zimním období, rekonstrukce bazénových prostor v hotelu Palace a jiné. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor thesis is focused on the issue of customer satisfaction measurement of spa services. The aim of this work is to propose steps that will lead to the improvement of offered services and thus to increase the customer satisfaction of Spa Luhačovice, a.s. This work includes the characteristic of the company, its history, organizational structure and marketing environment. The theoretical basis for customer satisfaction measurement is described in the third chapter. The practical part analyze the results of the questionnaire survey of marketing research and on the basis of this results are made determine of recommendations and proposals for increase customer satisfaction. Recommendations are an increase the palatability and quality of food, along with an offer of vegetarian and vegan dishes, a wider range of cultural activities in the winter season, reconstruction of the pool areas in the Palace hotel and others | en |
dc.format.extent | 3700886 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | lázeňský trh | cs |
dc.subject | model důležitost-spokojenost | cs |
dc.subject | poziční mapa | cs |
dc.subject | spokojenost | cs |
dc.subject | zákazník | cs |
dc.subject | customer | en |
dc.subject | importance-satisfaction model | en |
dc.subject | positioning map | en |
dc.subject | satisfaction | en |
dc.subject | spa marketplace | en |
dc.title | Měření spokojenosti zákazníků s lázeňskými službami | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement of Spa Services | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Hluchníková, Miluše | |
dc.date.accepted | 2019-06-05 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | JAR0123_EKF_B6208_6208R062_2019 | |
dc.rights.access | openAccess | |