dc.contributor.advisor | Hluchníková, Miluše | |
dc.contributor.author | Novosadová, Adéla | |
dc.date.accessioned | 2020-07-20T12:02:25Z | |
dc.date.available | 2020-07-20T12:02:25Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/139896 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce zjišťuje spokojenost návštěvníků tří restauračních zařízení v Bystřici pod Hostýnem. Dílčím cílem práce je vzájemné srovnání dosažených výsledků jednotlivých restaurací a zjištění, která z nich nejvíce uspokojuje potřeby zákazníků. V teoretické části je popsán restaurační trh a konkrétní tři zařízení, dále jsou vymezeny základní pojmy marketingu služeb a spokojenosti zákazníků. Analýza spokojenosti byla provedena pomocí elektronického dotazníkového šetření a na jejím základě jsou stanoveny návrhy a doporučení, které by mohly přispět ke zvýšení spokojenosti návštěvníků restauračních zařízení. | cs |
dc.description.abstract | The Bachelor`s thesis investigates customers` contentment with three restaurant facilities in Bystřice pod Hostýnem. Constituent objective of the dissertation is to compare mutually the achieved results of each restaurant and to determine which of them satisfies the customers` needs best. Firstly, the theoretical part describes restaurant market and three particular facilities. Secondly, it defines the prime terms of the services marketing and customers` contentment. The analysis of it was performed via electronic survey and on its basis there were determined the proposals and recommendations, which could contribute to the increase of the restaurant visitors` contentment. | en |
dc.format.extent | 3391945 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | restaurační zařízení | cs |
dc.subject | spokojenost | cs |
dc.subject | návštěvník | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | restaurant facilities | en |
dc.subject | contentment | en |
dc.subject | visitor | en |
dc.subject | services | en |
dc.title | Měření spokojenosti návštěvníků restauračních zařízení | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement with Restaurants | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Ostrožná, Jana | |
dc.date.accepted | 2020-06-30 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | NOV0500_EKF_B6208_6208R062_2020 | |
dc.rights.access | openAccess | |