Show simple item record

dc.contributor.advisorChytilová, Lucie
dc.contributor.authorBordácsová, Dominika
dc.date.accessioned2020-07-20T12:02:51Z
dc.date.available2020-07-20T12:02:51Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/139970
dc.description.abstractTématem této bakalářské práce je „Projektové řízení gastronomického zařízení v Ostravě“. Hlavní myšlenkou tedy je projektové řízení a jeho následná implementace při realizaci projektu. Z toho tedy vyplývá i cíl bakalářské práce, který je definován jako využití projektového řízení k otevření nového gastronomického zařízení – baru. V teoretické části práce jsou zmíněny základní pojmy a metody projektového řízení, jež byly následně využity při zpracování praktické části práce, např. projekt a stanovení jeho cíle pomocí metody SMART, představení jednotlivých metodik projektového řízení, přiblížení SWOT analýzy, WBS, Ganttova diagramu a mnohé další. V praktické části této práce pak již došlo k výše zmíněnému praktickému využití vybraných metod projektového řízení, vedoucích ke zpracování kompletní přípravné fáze plánovaní projektu na otevření nového baru v Ostravě.cs
dc.description.abstractThe topic of this bachelor thesis is „Project Management of Gastronomic Establishment in Ostrava“, the main idea is therefore project management and its subsequent implementation in the realization of the project. This implies therefore also the goal of the bachelor thesis, which is defined as the use of project management to open a new gastronomic facility – a bar. The theoretical part of the thesis mentions basic concepts and methods of project management, which were then used in practical part of the thesis, such as the project and setting its objective using the SMART method, introduction of individual project management methods, introduction to SWOT analysis, WBS, Gantt chart and many others. In the practical part of this thesis, the above-mentioned selected methods of project management leading to elaboration of a complete preparatory phase of project plan for the opening of a new bar in Ostrava were used in practise.en
dc.format.extent1482236 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectprojektové řízení, projekt, rizika, SWOT analýzacs
dc.subjectproject management, project, risks, SWOT analysisen
dc.titleProjektové řízení gastronomického zařízení v Ostravěcs
dc.title.alternativeProject Management of Gastronomic Establishment in Ostravaen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeŠoltys, Adam
dc.date.accepted2020-06-29
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department155 - Katedra aplikované informatikycs
dc.thesis.degree-programSystémové inženýrství a informatikacs
dc.thesis.degree-branchInformatika v ekonomicecs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisBOR0151_EKF_B6209_6209R017_2020
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record