dc.contributor.advisor | Chytilová, Lucie | |
dc.contributor.author | Bordácsová, Dominika | |
dc.date.accessioned | 2020-07-20T12:02:51Z | |
dc.date.available | 2020-07-20T12:02:51Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/139970 | |
dc.description.abstract | Tématem této bakalářské práce je „Projektové řízení gastronomického zařízení v Ostravě“. Hlavní myšlenkou tedy je projektové řízení a jeho následná implementace při realizaci projektu. Z toho tedy vyplývá i cíl bakalářské práce, který je definován jako využití projektového řízení k otevření nového gastronomického zařízení – baru. V teoretické části práce jsou zmíněny základní pojmy a metody projektového řízení, jež byly následně využity při zpracování praktické části práce, např. projekt a stanovení jeho cíle pomocí metody SMART, představení jednotlivých metodik projektového řízení, přiblížení SWOT analýzy, WBS, Ganttova diagramu a mnohé další. V praktické části této práce pak již došlo k výše zmíněnému praktickému využití vybraných metod projektového řízení, vedoucích ke zpracování kompletní přípravné fáze plánovaní projektu na otevření nového baru v Ostravě. | cs |
dc.description.abstract | The topic of this bachelor thesis is „Project Management of Gastronomic Establishment in Ostrava“, the main idea is therefore project management and its subsequent implementation in the realization of the project. This implies therefore also the goal of the bachelor thesis, which is defined as the use of project management to open a new gastronomic facility – a bar. The theoretical part of the thesis mentions basic concepts and methods of project management, which were then used in practical part of the thesis, such as the project and setting its objective using the SMART method, introduction of individual project management methods, introduction to SWOT analysis, WBS, Gantt chart and many others. In the practical part of this thesis, the above-mentioned selected methods of project management leading to elaboration of a complete preparatory phase of project plan for the opening of a new bar in Ostrava were used in practise. | en |
dc.format.extent | 1482236 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | projektové řízení, projekt, rizika, SWOT analýza | cs |
dc.subject | project management, project, risks, SWOT analysis | en |
dc.title | Projektové řízení gastronomického zařízení v Ostravě | cs |
dc.title.alternative | Project Management of Gastronomic Establishment in Ostrava | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Šoltys, Adam | |
dc.date.accepted | 2020-06-29 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 155 - Katedra aplikované informatiky | cs |
dc.thesis.degree-program | Systémové inženýrství a informatika | cs |
dc.thesis.degree-branch | Informatika v ekonomice | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | BOR0151_EKF_B6209_6209R017_2020 | |
dc.rights.access | openAccess | |