dc.contributor.advisor | Kauerová, Lenka | |
dc.contributor.author | Přibylová, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2020-07-20T12:03:15Z | |
dc.date.available | 2020-07-20T12:03:15Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/140041 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo měření spokojenosti zákazníků franšízových kaváren. Záměrem celé práce bylo na bázi zjištěných informací zhodnotit, která ze společností dosahuje na trhu lepší pozice a spokojenějších zákazníků. K získání potřebných dat byla použita metoda dotazníkového a pozorovacího šetření. Dle získaných výsledků byly stanoveny návrhy a doporučení pro každou kavárnu zvlášť. Nejvíce se doporučení týkala oblasti marketingové komunikace, specifičtěji v oblasti venkovní reklamy, propagace na sociálních sítích a podpory prodeje. V závěru byly ke každému návrhu stanoveny náklady potřebné na zrealizování. | cs |
dc.description.abstract | The main goal of my bachelor thesis was customer satisfation measurement of the franchised coffee companies. The intention of the whole work was to evaluate, on the basis of the obtained information, which of the companies achieves a better position on the market and have more satisfied customers. A method of questionnaire and observational survey was used to obtain the necessary data. According to the obtained results, proposals and recommendations were determined for each coffee company separately. The recommendations mostly concerned the area of marketing communication, more specifically in the area of outdoor advertising, promotion on social networks and sales support. In the end, the costs required for implementation were determined for each proposal. | en |
dc.format.extent | 2090049 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | franšízing | cs |
dc.subject | franšízové podnikání | cs |
dc.subject | kavárny | cs |
dc.subject | Starbucks | cs |
dc.subject | Crosscafe | cs |
dc.subject | měření spokojenosti zákazníků | cs |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | franchising | en |
dc.subject | franchising business | en |
dc.subject | coffee companies | en |
dc.subject | Starbucks | en |
dc.subject | Crosscafe | en |
dc.subject | customer satisfaction measurement | en |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.title | Měření spokojenosti zákazníků franšízových kaváren | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement of the Franchised Coffee Companies | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Lošťák, Jiří | |
dc.date.accepted | 2020-07-02 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | PRI0147_EKF_B6208_6208R062_2020 | |
dc.rights.access | openAccess | |