Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPapalová, Marcela
dc.contributor.authorSeevaldová, Sára
dc.date.accessioned2020-07-20T12:03:48Z
dc.date.available2020-07-20T12:03:48Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/140135
dc.description.abstractCílem bakalářské práce je prostřednictvím analýzy vyhodnotit konkurenční prostředí podniku Pizza Vsetín a naleznout konkurenční výhody, kterými se odlišuje od konkurence a následně navrhnout doporučení, která mohou pomoci zvýšit konkurenceschopnost vybraného podniku. V první části práce jsou objasněné teoretické a metodické poznatky, které se vztahují k problematice analýzy konkurenčního prostředí. V analytické části je zpracována charakteristika podniku a jeho nejbližších konkurentů. Teoretické poznatky jsou dále využity v praktické části, kde je zpracován dotazník, PEST analýza, SWOT analýza, matice dopadu a Porterův model pěti konkurenčních sil. Na základě zjištěných výsledků jsou pak navrhnuta doporučení ke zvýšení a udržení konkurenceschopnosti podniku.cs
dc.description.abstractThe aim of this bachelor's thesis is to analyse the competitive environment of Pizza Vsetín and to find competitive advantages that differentiate it from its competitors. This paper then proposes recommendations that can help increase the competitiveness of the selected company. The first part of the thesis presents the theoretical and methodological knowledge that relates to the analysis of the competitive environment. The analytical part deals with the characteristics of the company and its closest competitors. Theoretical knowledge is further used in the practical part, where a questionnaire is elaborated and PEST analysis, SWOT analysis, Activity Impact Analysis and Porter's Five Forces model are performed. Based on the results, recommendations to increase and maintain the competitiveness of the company are proposed.en
dc.format.extent3700538 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectStrategická analýzacs
dc.subjectkonkurencecs
dc.subjectkonkurenceschopnostcs
dc.subjectkonkurenční výhodacs
dc.subjectmatice dopaducs
dc.subjectPEST analýzacs
dc.subjectporterův model pěti konkurenčních silcs
dc.subjectSWOT analýzacs
dc.subjectStrategic Analysisen
dc.subjectCompetitionen
dc.subjectCompetitivenessen
dc.subjectCompetitive Advantageen
dc.subjectImpact Analysisen
dc.subjectPEST Analysisen
dc.subjectPorter´s Five Forces Model of Competitionen
dc.subjectSWOT Analysisen
dc.titleIdentifikace konkurence podnikucs
dc.title.alternativeIdentification of a Business Competitionen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeNespěšný, David
dc.date.accepted2020-07-07
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisSEE0011_EKF_B6208_6208R037_2020
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam