dc.contributor.advisor | Blecharz, Pavel | |
dc.contributor.author | Vahalová, Barbora | |
dc.date.accessioned | 2021-07-15T09:27:17Z | |
dc.date.available | 2021-07-15T09:27:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/143256 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá analýzou jakosti výrobků v potravinářské firmě. V první části této práce jsou vymezeny základní pojmy systému managementu kvality. Tyto teoretické poznatky jsou dále uplatněny v další části. Praktická část se skládá z charakteristiky vybraného podniku a rozboru dvou konkrétních výrobků, u kterých byl zjištěn vysoký počet reklamací. Cílem této práce je navrhnout vhodná řešení na jejich zamezení nebo alespoň částečnou eliminaci. K tomuto účelu je použita Paretova analýza, diagram příčin a následků a brainstorming. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor's thesis focuses on the analysis of product quality in a food company. The first part of this thesis defines the basic concepts of the quality management system. These theoretical findings are further applied in the next section. The practical part describes the selected company and analyzes two specific products wherein a high number of complaints was found. The aim of this thesis is to present suitable solutions in order to prevent these complaints or eliminate them partially. The Pareto analysis, cause and effect diagram and brainstorming are used for this purpose. | en |
dc.format.extent | 1236660 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | kvalita | cs |
dc.subject | brainstorming | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | reklamace | cs |
dc.subject | potravinářství | cs |
dc.subject | HACCP | cs |
dc.subject | ISO 9001 | cs |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | brainstorming | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | complaint | en |
dc.subject | food industry | en |
dc.subject | HACCP | en |
dc.subject | ISO 9001 | en |
dc.title | Analýza kvality vybraných produktů ve výrobě potravin | cs |
dc.title.alternative | Quality Analysis of Selected Products in the Food Production | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Škrobánková, Lída | |
dc.date.accepted | 2021-06-01 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | VAH0018_EKF_B6208_6208R020_2021 | |
dc.rights.access | openAccess | |