dc.contributor.advisor | Blecharz, Pavel | |
dc.contributor.author | Sikorová, Martina | |
dc.date.accessioned | 2021-07-15T09:28:19Z | |
dc.date.available | 2021-07-15T09:28:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/143528 | |
dc.description.abstract | Analýza spokojenosti zákazníka v ubytovacích službách.
Cílem této práce je zjistit spokojenost či nespokojenost zákazníků se službou v ubytovacím zařízení. Bakalářská práce porovná úroveň kvality s její důležitostí u jednotlivých aspektů. Tato komparace pomůže vyvodit možné změny ke zlepšení kvality služeb dle největších nedostatků. Průzkum kvality služeb byl zkoumán pomocí dotazníku. Vyhodnocení proběhlo pomocí Diferenční analýzy a Paretovy analýzy. Výsledky z dotazníku ukázaly, že se službami RS Pekárny Rališka jsou hosté globálně spokojeni. Nicméně jsou atributy služby, které považují návštěvníci za horší. A právě těm by mělo vedení rekreačního střediska věnovat pozornost.
Nedostatky by mohly být odstraněny dle doporučení v závěrečné kapitole | cs |
dc.description.abstract | Analysis of customer satisfaction in the accommodation. The main goal of this thesis is to find out satisfaction or dissatisfaction with the service in the accommodation facility. The thesis compares the level of quality with its importance in individual aspects. This comparison will help deduce possible changes to improve the quality of services by major deficiency. A survey of service quality was investigated by using questionnaire. The evaluation was performed using Differential Analysis and Pareto analysis. Results from the questionnaire showed that visitors were globally more or less satisfied with the accommodation. However, there were some attributes of services which visitors consider worse than ideal. And on those attributes would management of RS Pekarny Raliska should pay attention.
Deficiencies could be eliminated according to the recommendations in the final chapter. | en |
dc.format.extent | 1779310 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | kvalita služeb | cs |
dc.subject | RS Pekárny Rališka | cs |
dc.subject | Diferenční analýza | cs |
dc.subject | Paretova analýza | cs |
dc.subject | dotazník | cs |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | quality of services | en |
dc.subject | RS Pekarny Raliska | en |
dc.subject | Differential analysis | en |
dc.subject | Pareto analysis | en |
dc.subject | questionnaire | en |
dc.title | Analýza spokojenosti zákazníků se službami vybrané organizace | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Analysis of Services of a Selected Organization | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Škrobánková, Lída | |
dc.date.accepted | 2021-06-04 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | SIK0136_EKF_B6208_6208R020_2020 | |
dc.rights.access | openAccess | |