Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtverková, Hana
dc.contributor.authorKovář, Pavel
dc.date.accessioned2021-07-15T09:28:27Z
dc.date.available2021-07-15T09:28:27Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/143565
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a aspekty, které ovlivňují podnikatelský subjekt při začátku podnikání a během jeho vývoje. Cílem této diplomové práce je na základě analýzy podnikatelského prostředí vytvořit podnikatelský plán sezonního provozu rychlého občerstvení na koupališti. Dílčím cílem práce je na základě vývoje současného podnikatelského prostředí vymezit doporučení pro rozvoj konkrétního podnikatelského subjektu. Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska tvorby podnikatelského plánu a adekvátní metodika. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán pro sezonní rychlé občerstvení. V závěrečné části práce jsou shrnuty veškeré poznatky při vypracovávání podnikatelského plánu pro konkrétní podnikatelský subjekt a jsou představena doporučení pro jeho rozvoj.cs
dc.description.abstractThis diploma thesis deals with a creation of a business plan and aspects influencing a business subject at the beginning of business and during its development. The aim of this diploma thesis is, based on the analysis of business environment, to create a business plan for seasonal operation of fast-food at outdoor swimming pool. A partial aim of the thesis is to determine a recommendation for the particular business subject development based on a current business environment. The thesis is divided into 2 parts – theoretical and practical ones. In theoretical part, there are theoretical bases of business plan described as well as adequate methodology. In practical part of the thesis, there is the concrete business plan for seasonal fast-food created. In conclusion, there is all knowledge summarized obtained during a business plan for the particular business subject creation and recommendations for its development are presented.en
dc.format.extent4561584 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectLean Canvascs
dc.subjectPodnikcs
dc.subjectPodnikánícs
dc.subjectPodnikatelcs
dc.subjectPodnikatelský pláncs
dc.subjectPohostinstvícs
dc.subjectBusiness Model Canvasen
dc.subjectEnterpriseen
dc.subjectBusinessen
dc.subjectEntrepreneuren
dc.subjectBusiness planen
dc.subjectHospitalityen
dc.titleNávrh podnikatelského plánu pro sezónní podnikatelskou činnostcs
dc.title.alternativeBusiness Plan Proposal for Seasonal Business Activityen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereePohludka, Michal
dc.date.accepted2021-05-24
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchPodniková ekonomikacs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisKOV0259_EKF_N0413A050014_S01_2021
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam