dc.contributor.advisor | Štverková, Hana | |
dc.contributor.author | Kovář, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2021-07-15T09:28:27Z | |
dc.date.available | 2021-07-15T09:28:27Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/143565 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a aspekty, které ovlivňují podnikatelský subjekt při začátku podnikání a během jeho vývoje. Cílem této diplomové práce je na základě analýzy podnikatelského prostředí vytvořit podnikatelský plán sezonního provozu rychlého občerstvení na koupališti. Dílčím cílem práce je na základě vývoje současného podnikatelského prostředí vymezit doporučení pro rozvoj konkrétního podnikatelského subjektu. Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska tvorby podnikatelského plánu a adekvátní metodika. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán pro sezonní rychlé občerstvení. V závěrečné části práce jsou shrnuty veškeré poznatky při vypracovávání podnikatelského plánu pro konkrétní podnikatelský subjekt a jsou představena doporučení pro jeho rozvoj. | cs |
dc.description.abstract | This diploma thesis deals with a creation of a business plan and aspects influencing a business subject at the beginning of business and during its development. The aim of this diploma thesis is, based on the analysis of business environment, to create a business plan for seasonal operation of fast-food at outdoor swimming pool. A partial aim of the thesis is to determine a recommendation for the particular business subject development based on a current business environment. The thesis is divided into 2 parts – theoretical and practical ones. In theoretical part, there are theoretical bases of business plan described as well as adequate methodology. In practical part of the thesis, there is the concrete business plan for seasonal fast-food created. In conclusion, there is all knowledge summarized obtained during a business plan for the particular business subject creation and recommendations for its development are presented. | en |
dc.format.extent | 4561584 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Lean Canvas | cs |
dc.subject | Podnik | cs |
dc.subject | Podnikání | cs |
dc.subject | Podnikatel | cs |
dc.subject | Podnikatelský plán | cs |
dc.subject | Pohostinství | cs |
dc.subject | Business Model Canvas | en |
dc.subject | Enterprise | en |
dc.subject | Business | en |
dc.subject | Entrepreneur | en |
dc.subject | Business plan | en |
dc.subject | Hospitality | en |
dc.title | Návrh podnikatelského plánu pro sezónní podnikatelskou činnost | cs |
dc.title.alternative | Business Plan Proposal for Seasonal Business Activity | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Pohludka, Michal | |
dc.date.accepted | 2021-05-24 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Podniková ekonomika | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | KOV0259_EKF_N0413A050014_S01_2021 | |
dc.rights.access | openAccess | |