dc.contributor.advisor | Balcar, Tomáš | |
dc.contributor.author | Častoňová, Anna | |
dc.date.accessioned | 2021-11-08T12:19:33Z | |
dc.date.available | 2021-11-08T12:19:33Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/145501 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce s názvem „Měření spokojenosti zákazníků se službami franšízové fast food společnosti“ je rozdělena do sedmi částí. Cílem je vyjádřit spokojenost zákazníků s produkty, službami, personálem a prostředím prodejny McDonald’s. Práce také obsahuje charakteristiku společnosti McDonald’s a analýzu spokojenosti. Je popsán provedený marketingový výzkum, jeho průběh, realizace, vyhodnocení a doporučení ke zvýšení spokojenosti zákazníků s touto restaurací. | cs |
dc.description.abstract | The Bachelors Thesis titled „Customer Satisfaction Measurement with the Services of a Franchise Fast Food Company” is divided into 7 parts. The aim is to express the satisfaction of customers with products, services, staff and retail environment in McDonald's restaurant.
The Thesis also includes characteristic of McDonald’s company and analysis of satisfaction. It describes the marketing research, its course, implementation, evaluation and recommendations to increase customer satisfaction of this restaurant. | en |
dc.format.extent | 1814719 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | McDonald‘s | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | zákazník | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | McDonald‘s | en |
dc.subject | satisfaction of customers | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | customer | en |
dc.subject | services | en |
dc.title | Měření spokojenosti zákazníků se službami franšízové fast food společnosti | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement with the Services of a Franchise Fast Food Company | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Bílek, Jiří | |
dc.date.accepted | 2021-06-08 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | CAS0041_EKF_B6208_6208R062_2021 | |
dc.rights.access | openAccess | |