Show simple item record

dc.contributor.advisorŠtverková, Hana
dc.contributor.authorKadlec, Jakub
dc.date.accessioned2022-09-01T07:18:10Z
dc.date.available2022-09-01T07:18:10Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/146598
dc.description.abstractTato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského záměru pro zařízení působící v pohostinství. Práce je složena ze tří hlavních částí, a sice Teoreticko-metodických východisek pro zpracování podnikatelského záměru, zpracování podnikatelského záměru a vyhodnocení výsledků a doporučení, které vyplynuly ze zpracovaných analýz. Hlavním cílem bakalářské práce bylo vytvoření podnikatelského záměru pro podnik, který nabízí vodní dýmky. Dílčím cílem práce bylo provedení a zhodnocení SWOT analýzy, Porterovy analýzy pěti sil a PEST analýzy a vyhodnocení životaschopnosti projektu pro jeho realizaci díky zpracování finančního plánu podniku. Podnik popsaný v podnikatelském záměru je životaschopný podle všech popsaných variant vývoje.cs
dc.description.abstractThis Bachelor thesis is focused on the elaboration of a business proposal for a facility in the hospitality area. The bachelor thesis is composed of three main parts, namely theoretical-methodical principles for the processing of the business proposal, the actual elaboration of the business proposal and the evaluation of the results and recommendations that emerged from the processed analyses. The main goal of the bachelor thesis was to create a business proposal for a business, which offers hookahs. The sub-objective of the bachelor thesis was to process and evaluate SWOT analysis, Porter's five forces analysis and PEST analysis and to evaluate the viability of the project for its implementation through the elaboration of the financial plan. The business described in the business proposal is viable under all the development options described.en
dc.format.extent4138856 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectPodnikatelský záměrcs
dc.subjectFinanční pláncs
dc.subjectPorterova analýza pěti silcs
dc.subjectSWOT analýzacs
dc.subjectPEST analýzacs
dc.subjectPodnikcs
dc.subjectVodní dýmkacs
dc.subjectBusiness Proposalen
dc.subjectFinancial planen
dc.subjectPorter's five forces analysisen
dc.subjectSWOT analysisen
dc.subjectPEST analysisen
dc.subjectBusinessen
dc.subjectHookahen
dc.titleVytvoření podnikatelského záměru pro zařízení působící v pohostinstvícs
dc.title.alternativeElaboration of a Business Proposal for a Facility in Hospitality Areaen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereePohludka, Michal
dc.date.accepted2022-05-31
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchPodniková ekonomikacs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisKAD0167_EKF_B0413A050012_S02_2022
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record