dc.contributor.advisor | Štverková, Hana | |
dc.contributor.author | Kadlec, Jakub | |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T07:18:10Z | |
dc.date.available | 2022-09-01T07:18:10Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/146598 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského záměru pro zařízení působící v pohostinství. Práce je složena ze tří hlavních částí, a sice Teoreticko-metodických východisek pro zpracování podnikatelského záměru, zpracování podnikatelského záměru a vyhodnocení výsledků a doporučení, které vyplynuly ze zpracovaných analýz. Hlavním cílem bakalářské práce bylo vytvoření podnikatelského záměru pro podnik, který nabízí vodní dýmky. Dílčím cílem práce bylo provedení a zhodnocení SWOT analýzy, Porterovy analýzy pěti sil a PEST analýzy a vyhodnocení životaschopnosti projektu pro jeho realizaci díky zpracování finančního plánu podniku. Podnik popsaný v podnikatelském záměru je životaschopný podle všech popsaných variant vývoje. | cs |
dc.description.abstract | This Bachelor thesis is focused on the elaboration of a business proposal for a facility in the hospitality area. The bachelor thesis is composed of three main parts, namely theoretical-methodical principles for the processing of the business proposal, the actual elaboration of the business proposal and the evaluation of the results and recommendations that emerged from the processed analyses. The main goal of the bachelor thesis was to create a business proposal for a business, which offers hookahs. The sub-objective of the bachelor thesis was to process and evaluate SWOT analysis, Porter's five forces analysis and PEST analysis and to evaluate the viability of the project for its implementation through the elaboration of the financial plan. The business described in the business proposal is viable under all the development options described. | en |
dc.format.extent | 4138856 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Podnikatelský záměr | cs |
dc.subject | Finanční plán | cs |
dc.subject | Porterova analýza pěti sil | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | PEST analýza | cs |
dc.subject | Podnik | cs |
dc.subject | Vodní dýmka | cs |
dc.subject | Business Proposal | en |
dc.subject | Financial plan | en |
dc.subject | Porter's five forces analysis | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.subject | PEST analysis | en |
dc.subject | Business | en |
dc.subject | Hookah | en |
dc.title | Vytvoření podnikatelského záměru pro zařízení působící v pohostinství | cs |
dc.title.alternative | Elaboration of a Business Proposal for a Facility in Hospitality Area | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Pohludka, Michal | |
dc.date.accepted | 2022-05-31 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Podniková ekonomika | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | KAD0167_EKF_B0413A050012_S02_2022 | |
dc.rights.access | openAccess | |