dc.contributor.advisor | Ministr, Jan | |
dc.contributor.author | Zeman, Ondřej | |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T07:19:00Z | |
dc.date.available | 2022-09-01T07:19:00Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/146900 | |
dc.description.abstract | V bakalářské práci jsou řešeny modelování, optimalizace a formalizace procesů se zaměřením na podnik specializující se na výrobu a rozvoz jídla. Cílem práce je vytvořit jasný model kompetencí a rolí zaměstnanců a formalizovat podnikové procesy. V teoretické části práce jsou uvedeny základní poznatky týkající se dané problematiky procesního řízení a použitých nástrojů. V praktické části je řešena identifikace základních podnikových procesů, následně jejich formalizace a stanovení jasných kompetencí a rolí zaměstnanců podniku. Pro identifikaci procesů byl použit rámcový procesní model a následně byla pro identifikované procesy vytvořena karta procesu. Pro stanovení jasného modelu kompetencí a rolí zaměstnanců byla vytvořena organizační struktura podniku a následně RACI matice pro vybrané klíčové procesy. Bakalářská práce bude využita jako vstupní bod pro postupnou transformaci podniku k více systematickému a procesnímu řízení svého fungování. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor thesis deals with modeling, optimalization and formalization of processes with a focus on a company specializing in the food production and delivery. The goal of the work is to create a clear model of employee competencies and roles and to formalize business processes. In the theoretical part of the thesis, the basic knowledge related to the issue of process management and related techniques is presented. The practical part deals with the identification of basic business processes, followed by their formalization and determination of clear competencies and roles of the company employees. A framework process model was used to identify the processes, and a process card was subsequently created for the identified processes. In order to establish a clear model of employee competencies and roles, the organizational structure of the company was created, followed by the RACI matrix for selected key processes. The bachelor thesis will be used as an entry point for the gradual transformation of the company towards a more systematic and process management of its functioning. | en |
dc.format.extent | 1230802 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | proces | cs |
dc.subject | BPM | cs |
dc.subject | BPMN | cs |
dc.subject | BPI | cs |
dc.subject | BPR | cs |
dc.subject | RACI | cs |
dc.subject | podnikový proces | cs |
dc.subject | vývojový diagram | cs |
dc.subject | process | en |
dc.subject | BPM | en |
dc.subject | BPMN | en |
dc.subject | BPI | en |
dc.subject | BPR | en |
dc.subject | RACI | en |
dc.subject | business process | en |
dc.subject | flowchart | en |
dc.title | Zavádění a optimalizace procesů v gastronomické firmě | cs |
dc.title.alternative | Implementation and Optimalization of Processes in a Gastronomic Company | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Urbanec, Ludvík | |
dc.date.accepted | 2022-08-29 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 155 - Katedra aplikované informatiky | cs |
dc.thesis.degree-program | Systémové inženýrství a informatika | cs |
dc.thesis.degree-branch | Informatika v ekonomice | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | ZEM0150_EKF_B6209_6209R017_2022 | |
dc.rights.access | openAccess | |