Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMinistr, Jan
dc.contributor.authorZeman, Ondřej
dc.date.accessioned2022-09-01T07:19:00Z
dc.date.available2022-09-01T07:19:00Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/146900
dc.description.abstractV bakalářské práci jsou řešeny modelování, optimalizace a formalizace procesů se zaměřením na podnik specializující se na výrobu a rozvoz jídla. Cílem práce je vytvořit jasný model kompetencí a rolí zaměstnanců a formalizovat podnikové procesy. V teoretické části práce jsou uvedeny základní poznatky týkající se dané problematiky procesního řízení a použitých nástrojů. V praktické části je řešena identifikace základních podnikových procesů, následně jejich formalizace a stanovení jasných kompetencí a rolí zaměstnanců podniku. Pro identifikaci procesů byl použit rámcový procesní model a následně byla pro identifikované procesy vytvořena karta procesu. Pro stanovení jasného modelu kompetencí a rolí zaměstnanců byla vytvořena organizační struktura podniku a následně RACI matice pro vybrané klíčové procesy. Bakalářská práce bude využita jako vstupní bod pro postupnou transformaci podniku k více systematickému a procesnímu řízení svého fungování.cs
dc.description.abstractThe bachelor thesis deals with modeling, optimalization and formalization of processes with a focus on a company specializing in the food production and delivery. The goal of the work is to create a clear model of employee competencies and roles and to formalize business processes. In the theoretical part of the thesis, the basic knowledge related to the issue of process management and related techniques is presented. The practical part deals with the identification of basic business processes, followed by their formalization and determination of clear competencies and roles of the company employees. A framework process model was used to identify the processes, and a process card was subsequently created for the identified processes. In order to establish a clear model of employee competencies and roles, the organizational structure of the company was created, followed by the RACI matrix for selected key processes. The bachelor thesis will be used as an entry point for the gradual transformation of the company towards a more systematic and process management of its functioning.en
dc.format.extent1230802 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectprocescs
dc.subjectBPMcs
dc.subjectBPMNcs
dc.subjectBPIcs
dc.subjectBPRcs
dc.subjectRACIcs
dc.subjectpodnikový procescs
dc.subjectvývojový diagramcs
dc.subjectprocessen
dc.subjectBPMen
dc.subjectBPMNen
dc.subjectBPIen
dc.subjectBPRen
dc.subjectRACIen
dc.subjectbusiness processen
dc.subjectflowcharten
dc.titleZavádění a optimalizace procesů v gastronomické firměcs
dc.title.alternativeImplementation and Optimalization of Processes in a Gastronomic Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeUrbanec, Ludvík
dc.date.accepted2022-08-29
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department155 - Katedra aplikované informatikycs
dc.thesis.degree-programSystémové inženýrství a informatikacs
dc.thesis.degree-branchInformatika v ekonomicecs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisZEM0150_EKF_B6209_6209R017_2022
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam