dc.contributor.advisor | Spáčil, Vojtěch | |
dc.contributor.author | Píšek, Jan | |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:41:19Z | |
dc.date.available | 2023-06-23T08:41:19Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/149456 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá měřením spokojenosti zákazníků s online službami pro rozvoz jídla. Cílem práce bylo změřit celkovou spokojenost zákazníků a zjistit, která z vybraných společností reflektuje nejvyšší spokojenost svých zákazníků. Práce dále zkoumá faktory, které mají největší podíl na celkové spokojenosti a jejich vliv statisticky potvrzuje. Byla zvolena kvantitativní metoda a dotazování probíhalo metodou CAWI. Získaná data byla analyzována pomocí statistických metod a výsledky byly prezentovány v grafické a tabulkové formě. Práce je rozdělena do šesti částí, včetně teoretických východisek, charakteristiky trhu, metodiky sběru dat, analýzy a interpretace dat, návrhů a doporučení a závěru. Výzkum je významný pro obor stravovacích služeb a digitální ekonomiky, a může sloužit jako cenný zdroj informací pro podniky věnující se online objednávání jídla. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor's thesis measures customer satisfaction with online food delivery services. The aim of the thesis was to measure overall customer satisfaction and to find out which of the selected companies reflects the highest customer satisfaction. The thesis further examines the factors that contribute most to overall satisfaction and statistically confirms their influence. A quantitative method was chosen and the survey was conducted using the CAWI method. The collected data was analyzed using statistical methods and presented in graphical and tabular form. The thesis is divided into six parts, including theoretical background, market characteristics, data collection methodology, data analysis and interpretation, suggestions and recommendations, and conclusion. The research is relevant to the field of food service and the digital economy and can serve as a valuable resource for businesses engaged in online food ordering. | en |
dc.format.extent | 2159691 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Online služby pro rozvoz jídla | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | kvantitativní výzkum | cs |
dc.subject | trh s online službami | cs |
dc.subject | měření spokojenosti | cs |
dc.subject | Online food delivery services | en |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | quantitative research | en |
dc.subject | online services market | en |
dc.subject | satisfaction measurement | en |
dc.title | Měření spokojenosti zákazníků s online službami pro rozvoz jídla | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement with Online Food Delivery Services | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Balcar, Tomáš | |
dc.date.accepted | 2023-06-06 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Marketing | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | PIS0104_EKF_B0414A050001_S02_2023 | |
dc.rights.access | openAccess | |