dc.contributor.advisor | Štverková, Hana | |
dc.contributor.author | Palát, Dušan | |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:41:22Z | |
dc.date.available | 2023-06-23T08:41:22Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/149470 | |
dc.description.abstract | Cílem této bakalářské práce je vyhodnotit konkurenční schopnost podniku Caffé Vespa v porovnání s okolní konkurencí. První částí práce je úvod a poté se autor věnuje teoretické části, kde jsou vysvětleny teoreticko – metodická východiska konkurenceschopnosti. Tyto východiska jsou rozděleny také do dvou částí, kdy jsou popsány první pojmy teoretické a poté jsou zde druhy analýz, které budou využity později v praktické části a spadají do metodických východisek. Praktická část obsahuje analýzy PEST, jednodenní dotazníkové šetření, okno zákazníka, benchmarking a SWOT. Všechny tyto analýzy jsou v praktické části aplikovány a vycházejí z nich následné návrhy a doporučení pro podnik, které mají přispět k lepší konkurenceschopnosti a samotnému chodu podniku. | cs |
dc.description.abstract | The aim of this bachelor thesis is to evaluate the competitive ability of Caffé Vespa in comparison with its competitors. The first part of the thesis is an introduction and then the author discusses the theoretical part where the theoretical and methodological background of competitiveness is explained. These backgrounds are also divided into two parts, where first the theoretical concepts are described and then there are the types of analyses that will be used later in the practical part and fall under the methodological backgrounds. The practical part includes PEST analysis, one-day questionnaire survey, customer window, benchmarking and SWOT. All of these analyses are applied in the practical part and are the basis for subsequent suggestions and recommendations for the enterprise to contribute to better competitiveness and the operation of the enterprise itself. | en |
dc.format.extent | 2735550 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Úvod | cs |
dc.subject | Teoretická část | cs |
dc.subject | Konkurenceschopnost | cs |
dc.subject | Podnikatelské prostředí | cs |
dc.subject | Analýza | cs |
dc.subject | Specifika | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | PEST analýza | cs |
dc.subject | Marketing | cs |
dc.subject | Cíle | cs |
dc.subject | Strategie | cs |
dc.subject | Benchmarking | cs |
dc.subject | Dotazník | cs |
dc.subject | Metodická část | cs |
dc.subject | Praktická část | cs |
dc.subject | Káva | cs |
dc.subject | Podnik | cs |
dc.subject | Kavárna | cs |
dc.subject | Aspekty | cs |
dc.subject | Faktory | cs |
dc.subject | Porovnání | cs |
dc.subject | Zákazník | cs |
dc.subject | Baristka | cs |
dc.subject | Zaměstnanec | cs |
dc.subject | Kvalita | cs |
dc.subject | Návrhy | cs |
dc.subject | Závěr | cs |
dc.subject | Introduction | en |
dc.subject | Theoretical part | en |
dc.subject | Competitiveness | en |
dc.subject | Business environment | en |
dc.subject | Analysis | en |
dc.subject | Specifics | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.subject | PEST analysis | en |
dc.subject | Marketing | en |
dc.subject | Objectives | en |
dc.subject | Strategy | en |
dc.subject | Benchmarking | en |
dc.subject | Questionnaire | en |
dc.subject | Methodological part | en |
dc.subject | Practical part | en |
dc.subject | Coffee | en |
dc.subject | Business | en |
dc.subject | Café | en |
dc.subject | Aspects | en |
dc.subject | Factors | en |
dc.subject | Comparison | en |
dc.subject | Customer | en |
dc.subject | Barista | en |
dc.subject | Employee | en |
dc.subject | Quality | en |
dc.subject | Suggestions | en |
dc.subject | Conclusion | en |
dc.title | Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku působícího v gastronomii | cs |
dc.title.alternative | Evaluation of the Competitivness of a Selected Small Company in Gastronomy | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Neuwirth, Tomáš | |
dc.date.accepted | 2023-06-01 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Podniková ekonomika | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | PAL0268_EKF_B0413A050012_S02_2023 | |
dc.rights.access | openAccess | |