Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtverková, Hana
dc.contributor.authorPalát, Dušan
dc.date.accessioned2023-06-23T08:41:22Z
dc.date.available2023-06-23T08:41:22Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/149470
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je vyhodnotit konkurenční schopnost podniku Caffé Vespa v porovnání s okolní konkurencí. První částí práce je úvod a poté se autor věnuje teoretické části, kde jsou vysvětleny teoreticko – metodická východiska konkurenceschopnosti. Tyto východiska jsou rozděleny také do dvou částí, kdy jsou popsány první pojmy teoretické a poté jsou zde druhy analýz, které budou využity později v praktické části a spadají do metodických východisek. Praktická část obsahuje analýzy PEST, jednodenní dotazníkové šetření, okno zákazníka, benchmarking a SWOT. Všechny tyto analýzy jsou v praktické části aplikovány a vycházejí z nich následné návrhy a doporučení pro podnik, které mají přispět k lepší konkurenceschopnosti a samotnému chodu podniku.cs
dc.description.abstractThe aim of this bachelor thesis is to evaluate the competitive ability of Caffé Vespa in comparison with its competitors. The first part of the thesis is an introduction and then the author discusses the theoretical part where the theoretical and methodological background of competitiveness is explained. These backgrounds are also divided into two parts, where first the theoretical concepts are described and then there are the types of analyses that will be used later in the practical part and fall under the methodological backgrounds. The practical part includes PEST analysis, one-day questionnaire survey, customer window, benchmarking and SWOT. All of these analyses are applied in the practical part and are the basis for subsequent suggestions and recommendations for the enterprise to contribute to better competitiveness and the operation of the enterprise itself.en
dc.format.extent2735550 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectÚvodcs
dc.subjectTeoretická částcs
dc.subjectKonkurenceschopnostcs
dc.subjectPodnikatelské prostředícs
dc.subjectAnalýzacs
dc.subjectSpecifikacs
dc.subjectSWOT analýzacs
dc.subjectPEST analýzacs
dc.subjectMarketingcs
dc.subjectCílecs
dc.subjectStrategiecs
dc.subjectBenchmarkingcs
dc.subjectDotazníkcs
dc.subjectMetodická částcs
dc.subjectPraktická částcs
dc.subjectKávacs
dc.subjectPodnikcs
dc.subjectKavárnacs
dc.subjectAspektycs
dc.subjectFaktorycs
dc.subjectPorovnánícs
dc.subjectZákazníkcs
dc.subjectBaristkacs
dc.subjectZaměstnaneccs
dc.subjectKvalitacs
dc.subjectNávrhycs
dc.subjectZávěrcs
dc.subjectIntroductionen
dc.subjectTheoretical parten
dc.subjectCompetitivenessen
dc.subjectBusiness environmenten
dc.subjectAnalysisen
dc.subjectSpecificsen
dc.subjectSWOT analysisen
dc.subjectPEST analysisen
dc.subjectMarketingen
dc.subjectObjectivesen
dc.subjectStrategyen
dc.subjectBenchmarkingen
dc.subjectQuestionnaireen
dc.subjectMethodological parten
dc.subjectPractical parten
dc.subjectCoffeeen
dc.subjectBusinessen
dc.subjectCaféen
dc.subjectAspectsen
dc.subjectFactorsen
dc.subjectComparisonen
dc.subjectCustomeren
dc.subjectBaristaen
dc.subjectEmployeeen
dc.subjectQualityen
dc.subjectSuggestionsen
dc.subjectConclusionen
dc.titleZhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku působícího v gastronomiics
dc.title.alternativeEvaluation of the Competitivness of a Selected Small Company in Gastronomyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeNeuwirth, Tomáš
dc.date.accepted2023-06-01
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchPodniková ekonomikacs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisPAL0268_EKF_B0413A050012_S02_2023
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam