dc.contributor.advisor | Blecharz, Pavel | |
dc.contributor.author | Štefková, Ivana | |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:41:41Z | |
dc.date.available | 2023-06-23T08:41:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/149563 | |
dc.description.abstract | Cílem této diplomové práce je vypracovat a zhodnotit spokojenost zákazníků se službami rozvážky jídel. Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části a člení se na 4 kapitoly. První část se zabývá základními teoreticko-metodickými východisky managementu kvality, kde jsou představeny základní pojmy včetně metod měření spokojenosti zákazníků. V druhé části této diplomové práce jsou uvedeny základní údaje o dvou rozvážkových společnostech a charakteristika celého trhu. Třetí část je zaměřena na spokojenost zákazníků s rozvážkou jídel, přičemž využitou metodou je ECSI. V závěrečné části jsou interpretovány výsledky a doporučení pro zlepšení. | cs |
dc.description.abstract | The aim of this thesis is to develop and evaluate customer satisfaction with meal delivery services.The thesis consists of a theoretical and a practical part and is divided into 4 chapters. The first part deals with the basic theoretical-methodical foundations of quality management, where basic concepts are introduced including methods of measuring customer satisfaction. In the second part of this thesis, basic data about two food delivery companies and characteristics of the entire market are presented. The third part is focused on customer satisfaction with meal delivery, while the method used is ECSI. In the final part the results and recommendations for improvement are interpreted. | en |
dc.format.extent | 1529766 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Zákazník | cs |
dc.subject | kvalita | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | měření spokojenosti zákazníků | cs |
dc.subject | dotazník | cs |
dc.subject | index spokojenosti zákazníka | cs |
dc.subject | Customer | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | services | en |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | customer satisfaction measurement | en |
dc.subject | questionnaire | en |
dc.subject | European Customer Satisfaction Index | en |
dc.title | Hodnocení spokojenosti zákazníků se službami rozvážky jídel | cs |
dc.title.alternative | Evaluation of Customer Satisfaction with Meal Delivery Services | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Škrobánková, Ludmila | |
dc.date.accepted | 2023-05-23 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Podniková ekonomika | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | STE0427_EKF_N0413A050014_S01_2023 | |
dc.rights.access | openAccess | |