Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLošťák, Jiří
dc.contributor.authorBartoš, Daniel
dc.date.accessioned2023-06-23T08:41:43Z
dc.date.available2023-06-23T08:41:43Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/149572
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá komparací franšízových sítí a je rozdělená do 5 hlavních částí. První část je zaměřena na teoretická východiska franšízingu, která vysvětlují vlastnosti franšízingu a jak tento podnikatelský koncept funguje. Dále popisuje vlastnosti zákazníka, služby a produktu. Na závěr části jsou umístěna teoretická východiska, která byla potřebná pro správnou formulaci dotazníku. Druhá část se zaměřuje na obecnou charakteristiku franšízových sítí a charakteristické znaky vybraných sítí. Třetí část se zabývá metodikou, která byla použita na tvorbu dotazníku a praktickou část této práce. Tato pasáž je rozdělená na dvě části, na část přípravnou a část realizační. Čtvrtá část se zabývá analýzou dat získaných z dotazníku a samotnou komparací franšízových sítí dle různých hledisek. Poslední pátá část předkládá franšízám obecné návrhy a doporučení a poté jednotlivé návrhy a doporučení pro každý z vybraných fastfoodů. Cílem této bakalářské práce je zjistit a porovnat, jak si mezi sebou stojí vybrané fastfoody mezi zákazníky. Dílčím cílem je zodpovědět hypotézy a provést komparaci franšízových sítí dle různých hledisek.cs
dc.description.abstractThis bachelor's thesis focuses on the comparison of franchise networks and is divided into five main parts. The first part is dedicated to the theoretical foundations of franchising, explaining the characteristics of franchising and how this business concept operates. It also describes characteristics of customer, service, and product. The theoretical foundations necessary for the proper formulation of the questionnaire are presented at the end of this section. The second part focuses on the general characteristics of franchise networks and the characteristic features of selected networks. The third part deals with the methodology used for creating the questionnaire and the practical part of this thesis. This section is divided into two parts: the preparatory part and the implementation part. The fourth part analyzes the data obtained from the questionnaire and compares the franchise networks based on various perspectives. The final fifth part presents general suggestions and recommendations for franchises, followed by specific proposals and recommendations for each of the selected fastfood chains. The objective of this bachelor's thesis is to determine and compare the standing of selected fast-food chains among customers. A secondary objective is to answer hypotheses and conduct a comparison of franchise networks from different perspectives.en
dc.format.extent1118714 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectfastfoodcs
dc.subjectfranšízacs
dc.subjectfranšízové sítěcs
dc.subjectkomparacecs
dc.subjectspokojenost zákazníkacs
dc.subjectslužbacs
dc.subjectfastfooden
dc.subjectfranchiseen
dc.subjectfranchise networken
dc.subjectcomparationen
dc.subjectcustomer satisfactionen
dc.subjectserviceen
dc.titleKomparace franšízových sítí v České republice v oblasti fastfoodůcs
dc.title.alternativeFranchise Networks Comparison in the Czech Republic in the Field of Fast Fooden
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeJurášková, Hana
dc.date.accepted2023-05-31
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department116 - Katedra marketingu a obchoducs
dc.thesis.degree-programMarketingcs
dc.thesis.degree-branchMarketing a obchodcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751
dc.identifier.thesisBAR0671_EKF_B0414A050001_S02_2023
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam