dc.contributor.advisor | Šotkovský, Ivan | |
dc.contributor.author | Ziajová, Michaela | |
dc.date.accessioned | 2023-11-10T12:30:57Z | |
dc.date.available | 2023-11-10T12:30:57Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/151537 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na demografické aspekty spotřebitelského chování na trhu zdravé stravy. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny pojmy o spotřebiteli, spotřebitelském chování, jejich modely, jejich ovlivňující faktory a pojmy o kupním rozhodovacím procesu. Součástí této části je i charakteristika trhu se zdravou stravou a seznámení se s firmou Upfood. Praktická část je orientovaná na analýzu spotřebitelského chování, identifikaci demografických aspektů spotřebitele a na postoje koncových zákazníků krabičkové diety společnosti Upfood. K řešení byla použita metoda kvantitativního výzkumu. Z výsledku může firma Upfood vyhodnotit, jak jejich spotřebitelé vnímají jejich službu a jak je hodnotí. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor thesis is dedicated to the demographic aspects of consumer behavior in the healthy diet market. The thesis is divided into theoretical and analytical part. The theoretical part defines the concepts of consumer, consumer behavior, consumer behavior patterns, factors that influence consumer behavior and the consumer decision-making process. This part also includes the description of the healthy diet market and the introduction of the Upfood company. The analytical part provides the analysis of consumer behavior, the identification of demographic aspects of consumer behavior and the attitudes of the end customers of Upfood company. The quantitative research method was used for this analysis. Based on the results, the Upfood company can evaluate how their customers perceive and rate their services. | en |
dc.format.extent | 1541882 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | dieta | cs |
dc.subject | krabičková dieta | cs |
dc.subject | Upfood | cs |
dc.subject | zdravá strava | cs |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | diet | en |
dc.subject | meal delivery diet | en |
dc.subject | Upfood | en |
dc.subject | healthy diet | en |
dc.subject | marketing | en |
dc.title | Demografické aspekty spotřebitelského chování na trhu zdravé stravy | cs |
dc.title.alternative | Demographic Aspects of Consumer Behaviour in the Healthy Diet Market | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Skácel, Adam | |
dc.date.accepted | 2023-06-06 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Marketing | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | ZIA0017_EKF_B0414A050001_S02_2023 | |
dc.rights.access | openAccess | |