dc.contributor.advisor | Štverková, Hana | |
dc.contributor.author | Kadlec, Jakub | |
dc.date.accessioned | 2024-06-27T17:22:59Z | |
dc.date.available | 2024-06-27T17:22:59Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/153310 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá návrhem marketingové komunikace pro novou značku alternativních mléčných nápojů. Hlavním cílem diplomové práce bylo vypracovat návrh marketingové komunikace, kterým by byly pokryty základní marketingové aktivity a komunikační kanály, a to bez potřeby hlubokých znalostí a dlouhodobých zkušeností podnikatelů. Práce byla rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. V rámci teoretické části byly představeny důležité pojmy z oblasti marketingu a komunikace. Po pokrytí teoretické části byl proveden výzkum dvojího typu, a to kvantitativní a kvalitativní. Výzkum byl zpracován pomocí online dotazníkového šetření a provedení hloubkového rozhovoru s podnikatelem a expertkou v oblasti složení, biochemie a analytické chemie. Na základě výsledků analýzy a provedených šetření byla navržena marketingová komunikace pro značku Labu. | cs |
dc.description.abstract | The diploma thesis deals with the proposal of marketing communication for a new brand of alternative milk drinks. The main aim of the thesis was to develop a marketing communication proposal that would cover the basic marketing activities and communication channels, without the need for in-depth knowledge and long-term experience of entrepreneurs. The thesis was divided into two parts, namely theoretical and practical. The theoretical part introduced important concepts in the field of marketing and communication. After covering the theoretical part, a twofold research was conducted, namely quantitative and qualitative. The research was conducted by using an online questionnaire survey and conducting an in-depth interview with the entrepreneur and the expert in the field of composition, biochemistry and analytical chemistry. Based on the results of the research and the results of conducted analysis, a marketing communication proposal for the Labu brand was created. | en |
dc.format.extent | 2254957 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Marketingová komunikace | cs |
dc.subject | Marketingový výzkum | cs |
dc.subject | Komunikační mix | cs |
dc.subject | Marketingové komunikační nástroje | cs |
dc.subject | Dotazníkové šetření | cs |
dc.subject | Sociální sítě | cs |
dc.subject | Podpora prodeje | cs |
dc.subject | Content marketing | cs |
dc.subject | Labu | cs |
dc.subject | Rostlinné nápoje | cs |
dc.subject | Marketing communication | en |
dc.subject | Marketing research | en |
dc.subject | Communication mix | en |
dc.subject | Marketing communication tools | en |
dc.subject | Questionnaire | en |
dc.subject | Social networks | en |
dc.subject | Sales promotion | en |
dc.subject | Content marketing | en |
dc.subject | Labu | en |
dc.subject | Plant-based beverages | en |
dc.title | Návrh marketingové komunikace pro novou značku alternativních mléčných nápojů | cs |
dc.title.alternative | Design of Marketing Communication for a New Brand of Alternative Milk Drinks | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Neuwirth, Tomáš | |
dc.date.accepted | 2024-05-29 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | KAD0167_EKF_N0414A050001_2024 | |
dc.rights.access | openAccess | |