Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorČervenková, Marieen
dc.contributor.authorDirgasová, Magdaen
dc.contributor.authorLepková, Lenkaen
dc.date.accessioned2006-04-19T23:55:03Z
dc.date.available2006-04-19T23:55:03Z
dc.date.issued1993en
dc.identifier1993/7362 Den
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/36350
dc.descriptionImport 19/04/2006
dc.format63 s., 6 příl.en
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.titleAplikace změny technologie výroby hotových jídel a její ekonomické vyhodnocenícs
dc.typeDiplomová práceen
dc.identifier.signature141883/7362en
dc.identifier.locationÚK/Sklad diplomových pracíen
dc.date.accepted1993en
dc.description.categoryPrezenční výpůjčkaen
dc.description.departmentEkonomická fakulta VŠB (Ostrava). Katedra makroekonomiky (156)cs


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam