dc.contributor.advisor | Klabusayová, Naděžda | |
dc.contributor.author | Burdiláková, Renata | |
dc.date.accessioned | 2007-08-20T09:49:22Z | |
dc.date.available | 2007-08-20T09:49:22Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/62046 | |
dc.description | Import 20/08/2007 | |
dc.format | 61 l., [39] l. příl. : il. | en |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.title | Analýza systému kritických bodů ve stravovacím zařízení | en |
dc.title.alternative | Analysis of critical points in a catering establishment | en |
dc.type | Diplomová práce | en |
dc.identifier.signature | 200702288 | en |
dc.identifier.location | ÚK/Sklad diplomových prací | en |
dc.thesis.degree-name | Ing. | en |
dc.thesis.degree-level | Magisterský | en |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | en |
dc.description.category | Prezenční | en |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | en |
dc.thesis.degree-program | Neuvedeno | en |
dc.thesis.degree-branch | Podniková ekonomika a management | en |