Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKlabusayová, Naděžda
dc.contributor.authorBurdiláková, Renata
dc.date.accessioned2007-08-20T09:49:22Z
dc.date.available2007-08-20T09:49:22Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/62046
dc.descriptionImport 20/08/2007
dc.format61 l., [39] l. příl. : il.en
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.titleAnalýza systému kritických bodů ve stravovacím zařízeníen
dc.title.alternativeAnalysis of critical points in a catering establishmenten
dc.typeDiplomová práceen
dc.identifier.signature200702288en
dc.identifier.locationÚK/Sklad diplomových pracíen
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterskýen
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultaen
dc.description.categoryPrezenčníen
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskáen
dc.thesis.degree-programNeuvedenoen
dc.thesis.degree-branchPodniková ekonomika a managementen


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam