Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLudvík, Ladislaven
dc.contributor.authorDaňková, Kateřinaen
dc.date.accessioned2009-08-31T21:38:56Z
dc.date.available2009-08-31T21:38:56Z
dc.date.issued2009en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/71939
dc.descriptionImport 31/08/2009
dc.formatNeuvedenocs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.titleZvýšení konkurenceschopnosti restauracecs
dc.title.alternativeElevation Competitiveness of Restauranten
dc.typeDiplomová prácecs
dc.identifier.signature200901253cs
dc.identifier.locationÚK/Sklad diplomových pracícs
dc.contributor.refereeNěmec, Jiříen
dc.date.accepted2009-05-27en
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.categoryPrezenčnícs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultdobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisDAN133_EKF_N6208_6208T020_00_2009


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam