Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMerenda, Miroslaven
dc.contributor.authorTichelmannová, Martinaen
dc.date.accessioned2009-09-01
dc.date.available2009-09-01
dc.date.issued2009en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/72383
dc.descriptionImport 01/09/2009
dc.description.abstractCílem mé diplomové práce bylo nalézt a vyhodnotit klíčové faktory spokojenosti či nespokojenosti zákazníků Mlékárny Valašské Meziříčí, s.r.o. s mléčnými výrobky, které firma produkuje a nabízí na spotřebním trhu a přinést návrhy a doporučení, které by firmě pomohly zlepšit pozici na trhu, rozšířit stávající nabízené výrobky, aby současně vedly ke zvýšené spokojenosti zákazníků a také spokojenosti firmy. Pro získání potřebných informací jsem využila marketingový výzkum – metodu ústního a písemného dotazování. Pro měření spokojenosti zákazníků s výrobky jsem zvolila metodu hodnocení založenou na ordinální škále. V úvodní části této práce jsem se zabývala charakteristikou společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, s.r.o., mléčnými výrobky, které svým spotřebitelům nabízí, provedla jsem analýzu prostředí a analyzovala vnitřní a vnější faktory společnosti. V teoretické části jsem se zabývala analýzou marketingového mixu, problematikou zákazníka a jeho spokojenosti a způsoby jejího měření. Praktickou částí byl marketingový výzkum a vyhodnocení výsledků výzkumu včetně návrhů a doporučení, které by mohly vést ke zkvalitnění a rozšíření stávajícího sortimentu výrobků, ale také k lepšímu uspokojení přání a potřeb zákazníků společnosti.cs
dc.description.abstractThe aim of my diploma´s assignment is to find and assess key factors of customers´ satisfaction / dissatisfaction with dairy products offered and provided by Mlékárna Valašské Meziříčí, s.r.o. Company on customer market and to advise on solutions and recommendations which will help the Company improve and extend its currently offered products and thus to increase satisfaction of both its customers and the Company. In order to obtain essential information I have applied marketing research-method of oral and written questionnaire. An assessment method based on ordinal scale was used for measuring customers´satisfaction with the Company´s products and services. The preface dealt with Mlékárna Valašské Meziříčí, s.r.o. Company characteristics, its products which the Company offers and provides to its customers. I have analyzed its environment as well as internal and external Company factors. The theoretical part dealt with analysis of marketing mix, with customers´ issues - their satisfaction and methods of its measurement. The practical part focused on marketing research and assessment of its outcomes including suggestions and recommendation which could improve quality and expand the current range of goods and could also lead to a better satisfaction of Company customers´ needs and requests.en
dc.formatNeuvedenocs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectmlékárenskýcs
dc.subjectzákazníkcs
dc.subjectspokojenostcs
dc.subjectměřenícs
dc.subjectproduktcs
dc.subjectmeasurementen
dc.subjectsatisfactionen
dc.subjectcustomeren
dc.subjectdairyen
dc.subjectproducten
dc.titleMěření spokojenosti zákazníků s mlékárenskými produktycs
dc.title.alternativeCustomer Satisfaction Measurement with Specified Dairy Productsen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.identifier.signature200901979cs
dc.identifier.locationÚK/Sklad diplomových pracícs
dc.contributor.refereeKnopp, Jiříen
dc.date.accepted2009-06-01en
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.categoryPrezenčnícs
dc.description.department116 - Katedra marketingu a obchoduen
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchMarketing a obchodcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisTIC120_EKF_N6208_6208T062_2009


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam