dc.contributor.advisor | Mihoková, Martina | en |
dc.contributor.author | Lehnertová, Zuzana | en |
dc.date.accessioned | 2009-09-01T02:23:25Z | |
dc.date.available | 2009-09-01T02:23:25Z | |
dc.date.issued | 2009 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/72988 | |
dc.description | Import 01/09/2009 | |
dc.description.abstract | Cílem mé bakalářské práce bylo analyzovat postoje zákazníků k rychlému občerstvení. Konkrétně jsem se zaměřila na mezinárodní řetězec McDonald´s, zejména jak jsou zákazníci spokojeni s jeho charakteristikami, jako např. kvalita potravin, image, cena. Také mě zajímaly faktory, které zákazníka ovlivňují při výběru místa stravování. Celá práce je rozdělena do kapitol. První dvě se zaměřují na charakteristiku trhu a McDonald´s a teoretická východiska spotřebitelského chování. Stěžejní částí je marketingový výzkum
a analýza výsledků. Z toho vyplynuly návrhy na upevnění tržní pozice a větší spokojenost zákazníků McDonald´s. | cs |
dc.description.abstract | The aim of my bachelor work is analyse the attitude of customers to fast food. In the concrete I have focused on the international chain of McDonald´s and especially how the customers are satisfied with its characteristic points such as food quality, image or price. I was also interested in factors that have influence at customers decision of place for eating. The work is divided into chapters. First two present characteristics of market and McDonald´s and some theoretic data about consumer behaviour. The main part of this work is the marketing research and classification results and therefrom arising proposals on the consolidation of market position and larger satisfaction for McDonald´s customers. | en |
dc.format | Neuvedeno | cs |
dc.format.extent | 2465568 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | rychlé občerstevení | cs |
dc.subject | stravování | cs |
dc.subject | McDonald´s | cs |
dc.subject | spotřebitelské chování | cs |
dc.subject | postoje | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | fast food | en |
dc.subject | catering | en |
dc.subject | consumer behavior | en |
dc.subject | position of customers | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.title | Analýza postojů zákazníků k rychlému občerstvení | cs |
dc.title.alternative | Analysis of Customer Attitudes to the Fast Food | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.identifier.signature | 200901780 | cs |
dc.identifier.location | ÚK/Sklad diplomových prací | cs |
dc.date.accepted | 2009-06-09 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.category | Prezenční | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | LEH041_EKF_B6208_6208R062_2009 | |
dc.rights.access | openAccess | |