dc.contributor.advisor | Navrátilová, Tereza | en |
dc.contributor.author | Samiecová, Jana | en |
dc.date.accessioned | 2009-09-01T02:50:42Z | |
dc.date.available | 2009-09-01T02:50:42Z | |
dc.date.issued | 2009 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/73102 | |
dc.description | Import 01/09/2009 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo zjistit spokojenost zákazníků Hostince Nad Kopytnou, najít její slabá místa, která by bylo možné po provedení marketingového výzkumu posílit, navrhnout možné zlepšení, doporučení a návrhy za účelem zvýšené kvality poskytovaných služeb, zvýšení spokojenosti a opakované návštěvy zákazníků. Potřebné údaje jsem získala prostřednictvím marketingového výzkumu – konkrétně metodou dotazování.
Práce je rozdělena do sedmi kapitol První kapitola je věnována úvodu. Druhá kapitola je věnována charakteristice společnosti. Třetí kapitola je zaměřená na teorii – teoretická východiska měření spokojenosti zákazníků. Čtvrtá kapitola zahrnuje metodiku sběru dat. Pátá kapitola zahrnuje analýzu získaných dat. Šestá kapitola obsahuje návrhy, které by mohly vést ke zlepšení služeb hostince a zvýšení spokojenosti zákazníků. | cs |
dc.description.abstract | The main objective of my graduationt thesis was determined customer´s satisfaciton in the restaurant called Hostinec Nad Kopytnou finding their defekt, which could be increase after marketing research, propose possible innovation, reference and suggestions which could quality services, increase satisfaction attendance customers. For collecting the data I applied marketing research through a customer satisfaction questionnaire.
My work is hand out into seven chapters. The first charter is devoting to the introduction. The second charter is devoting charakterization of the firm. The third charter is aimed at the theory – theory of customer´s satisfaction measurement. The fourth charter includes method of getting dates. The fifth charter includes an analysis of the data which was getting from the research. The sixth charter includes my proposals which could improve the services and ultimatem resulting in our clients satisfaction. | en |
dc.format | Neuvedeno | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | gastronomické zařízení | cs |
dc.subject | spotřební chování individuálních zákazníků | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | restaurant services | en |
dc.subject | consumer behavior of individual customer | en |
dc.subject | services | en |
dc.title | Měření spokojenosti zákazníků se službami gastronomického zařízení | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement with Restaurant Services | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.identifier.signature | 200901817 | cs |
dc.identifier.location | ÚK/Sklad diplomových prací | cs |
dc.contributor.referee | Krbová, Petra | en |
dc.date.accepted | 2009-06-10 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.category | Prezenční | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | SAM103_EKF_B6208_6208R062_2009 | |