dc.contributor.advisor | Ostrožná, Jana | en |
dc.contributor.author | Pěntáková, Barbora | en |
dc.date.accessioned | 2009-11-18T20:57:30Z | |
dc.date.available | 2009-11-18T20:57:30Z | |
dc.date.issued | 2009 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/76485 | |
dc.description | Import 18/11/2009 | |
dc.description.abstract | Diplomovou práci s názvem „Návrh na uvedení nového zařízení na gastronomický trh“ napsala Bc. Barbora Pěntáková.
Cílem diplomové práce bylo vytvořit reálný návrh na zřízení nového gastronomického zařízení. Tento návrh byl zaměřený na marketingový mix pro nové zařízení. Návrh vyplynul z analýzy současné situace na gastronomickém trhu. K analýze byl použit marketingový výzkum.
Teoretická část práce je věnována rozboru gastronomického trhu v Ostravě, službám, marketingovému mixu služeb a vývoji nové služby. Praktická část práce zahrnuje marketingový výzkum a návrhy a doporučení. | cs |
dc.description.abstract | The graduation thesis named „New Equipment Proposal at Implementation on Gastronomic Market“ was written by Bc. Barbora Pěntáková.
The target of the graduation thesis was to make real proposal floatation new gastronomic equipment. This Propsal was to target on marketing mix for new equipment. The propsal ensued on analyse present situation on gastronomic market. For analyse was to use marketing research.
Theoretical part is dedicated to description of gastronomic market in Ostrava, services, marketing mix services and development of new service. Practical part include marketing research and suggestions and recommendation. | en |
dc.format | 66 [18] l. : il. + 1 CD | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | kavárna | cs |
dc.subject | káva | cs |
dc.subject | služba | cs |
dc.subject | respondent | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | coffee house | en |
dc.subject | coffee | en |
dc.subject | service | en |
dc.subject | respondent | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.title | Návrh na uvedení nového zařízení na gastronomický trh | cs |
dc.title.alternative | The Proposal of Introduction of New Facility on Gastronomic Market | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.identifier.signature | 200903598 | cs |
dc.identifier.location | ÚK/Sklad diplomových prací | cs |
dc.date.accepted | 2009-09-01 | en |
dc.thesis.degree-name | Ing. | en |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.category | Prezenční | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | PEN034_EKF_N6208_6208T062_2009 | |