Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBělíková, Ludmila
dc.contributor.authorKaďůrková, Eliška
dc.date.accessioned2009-12-16T05:44:03Z
dc.date.available2009-12-16T05:44:03Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/77557
dc.descriptionImport 16/12/2009
dc.format59 l., [5] l. příl. : il. + 1 CDen
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.titleŘízení systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v Kraft Foods CR, s.r.o.en
dc.title.alternativeHealth and safety regulation in the workplace of the company Kraft Foods, limited liability companyen
dc.typeBakalářská práceen
dc.identifier.signature200905635en
dc.identifier.locationÚK/Sklad diplomových pracíen
dc.thesis.degree-nameBc.en
dc.thesis.degree-levelBakalářskýen
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultaen
dc.description.categoryPrezenčníen
dc.description.department120 - Katedra evropské integraceen
dc.thesis.degree-programNeuvedenoen
dc.thesis.degree-branchEurosprávaen
dc.description.resultNeuvedenoen


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam