Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBlecharz, Pavelen
dc.contributor.authorFoltýnková, Barboraen
dc.date.accessioned2010-09-29T14:49:16Z
dc.date.available2010-09-29T14:49:16Z
dc.date.issued2010en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/80173
dc.descriptionImport 29/09/2010cs
dc.description.abstractBakalářská práce „Řízení kvality při výrobě potravin“ obsahuje teoretická východiska řízení jakosti, kterými jsou kvalita, normy ISO, HACCP, BRC standard, IFS, Makro standard, legislativa vztahující se ke kvalitě potravin a informace o dokumentaci v systému managementu kvality popisující její přínosy, strukturu, tvorbu a práci s ní. Cílem bakalářské práce je shromáždění informací o zmíněných oblastech a vytvoření návrhu reklamační směrnice pro konkrétní výrobní podnik na jejich základě. Součástí bakalářské práce jsou také další návrhy a doporučení, které by měly vést k zvýšení kvality a bezpečnosti produkce podniku.cs
dc.description.abstractBachelor thesis „Quality Management in Food Production“ consists of theoretical resources of quality management which are quality, Standards ISO, HACCP, BRC Standard, IFS, Makro Standard, legislation concerning food quality and information about documents in quality management system, which describe its contribution, structure, creation and work with it. The aim of this bachelor thesis is to gather information about the areas mentioned above and to create a concept of reclamation manual based on the gathered data for particular company. Bachelor thesis also consists of additional suggestions and recommendations, which should improve the quality and protection of production in the company mentioned.en
dc.format.extent1094720 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectBRC standardcs
dc.subjectdokumentacecs
dc.subjectHACCPcs
dc.subjectIFScs
dc.subjectjakostcs
dc.subjectkvalitacs
dc.subjectMakro standardcs
dc.subjectnápravná opatřenícs
dc.subjectnormy ISOcs
dc.subjectpreventivní opatřenícs
dc.subjectreklamační směrnicecs
dc.subjectřízení kvalitycs
dc.subjectstruktura dokumentacecs
dc.subjectvýroba potravin.cs
dc.subjectBRS Standarden
dc.subjectdocumentationen
dc.subjectHACCPen
dc.subjectIFSen
dc.subjectqualityen
dc.subjectMakro Standarden
dc.subjectcorrective actionen
dc.subjectISO Standardsen
dc.subjectpreventive actionen
dc.subjectreclamation manualen
dc.subjectquality managementen
dc.subjectdocumentation structureen
dc.subjectfood production.en
dc.titleŘízení kvality při výrobě potravincs
dc.title.alternativeQuality Management in Food Productionen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeLinhartová, Evaen
dc.date.accepted2010-09-07en
dc.thesis.degree-nameBc.en
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskáen
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisFOL195_EKF_B6208_6208R020_00_2010
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam