dc.contributor.advisor | Blecharz, Pavel | en |
dc.contributor.author | Foltýnková, Barbora | en |
dc.date.accessioned | 2010-09-29T14:49:16Z | |
dc.date.available | 2010-09-29T14:49:16Z | |
dc.date.issued | 2010 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/80173 | |
dc.description | Import 29/09/2010 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce „Řízení kvality při výrobě potravin“ obsahuje teoretická východiska řízení jakosti, kterými jsou kvalita, normy ISO, HACCP, BRC standard, IFS, Makro standard, legislativa vztahující se ke kvalitě potravin a informace o dokumentaci v systému managementu kvality popisující její přínosy, strukturu, tvorbu a práci s ní. Cílem bakalářské práce je shromáždění informací o zmíněných oblastech a vytvoření návrhu reklamační směrnice pro konkrétní výrobní podnik na jejich základě. Součástí bakalářské práce jsou také další návrhy a doporučení, které by měly vést k zvýšení kvality a bezpečnosti produkce podniku. | cs |
dc.description.abstract | Bachelor thesis „Quality Management in Food Production“ consists of theoretical resources of quality management which are quality, Standards ISO, HACCP, BRC Standard, IFS, Makro Standard, legislation concerning food quality and information about documents in quality management system, which describe its contribution, structure, creation and work with it. The aim of this bachelor thesis is to gather information about the areas mentioned above and to create a concept of reclamation manual based on the gathered data for particular company. Bachelor thesis also consists of additional suggestions and recommendations, which should improve the quality and protection of production in the company mentioned. | en |
dc.format.extent | 1094720 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | BRC standard | cs |
dc.subject | dokumentace | cs |
dc.subject | HACCP | cs |
dc.subject | IFS | cs |
dc.subject | jakost | cs |
dc.subject | kvalita | cs |
dc.subject | Makro standard | cs |
dc.subject | nápravná opatření | cs |
dc.subject | normy ISO | cs |
dc.subject | preventivní opatření | cs |
dc.subject | reklamační směrnice | cs |
dc.subject | řízení kvality | cs |
dc.subject | struktura dokumentace | cs |
dc.subject | výroba potravin. | cs |
dc.subject | BRS Standard | en |
dc.subject | documentation | en |
dc.subject | HACCP | en |
dc.subject | IFS | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | Makro Standard | en |
dc.subject | corrective action | en |
dc.subject | ISO Standards | en |
dc.subject | preventive action | en |
dc.subject | reclamation manual | en |
dc.subject | quality management | en |
dc.subject | documentation structure | en |
dc.subject | food production. | en |
dc.title | Řízení kvality při výrobě potravin | cs |
dc.title.alternative | Quality Management in Food Production | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Linhartová, Eva | en |
dc.date.accepted | 2010-09-07 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | FOL195_EKF_B6208_6208R020_00_2010 | |
dc.rights.access | openAccess | |