Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJiříček, Jaroslaven
dc.contributor.authorMalík, Tomášen
dc.date.accessioned2010-09-29T14:51:23Z
dc.date.available2010-09-29T14:51:23Z
dc.date.issued2010en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/80216
dc.descriptionImport 29/09/2010cs
dc.description.abstractNazev práce: Optimalizace a řízení zásob v podniku Autor: Tomáš Malík Bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci a řízení zásob v podniku Kraft foods ČR s.r.o., výrobní závod Valašské Meziřičí. V kapitole charakteristika optimalizace a řízení zásob jsou shrnuty postupně základní teoretické poznatky v oblastni řízení a optimalizace zásob. Je zde postupně charakterizována podstata zásob, jejich klasifikace, řízení, optimalizace, nákup a útvar nákupu a hodnocení dodavatelů. V kapitole analýza situace podniku je charakterizována společnost tzn. její historie, současný stav, útvar nákupu, systém řízení zásobování. V kapitole zhodnocení a návrh řěšení je provedena nejprve analýza vývoje u čtyř hlavních skupin zásob tzn. materiály, nedokončená výroba a polotovary, zboží a výrobky za období 2005 - 2008, dále ABC analýza obalových materiálů (za období roku 2009), poté jsou analyzováni tři hlavní dodavatelé obalových materiálů. Na závěr jsou zhodnoceny výsledky provedených analýz a navržené možné vylepšení stávající situace.cs
dc.description.abstractTitle of the work: Optimalization and inventory management in the company Author: Tomáš Malík Bachelor thesis focuses on optimization and inventory management in the company of Kraft Foods CR s.r.o. faktory Valasske Mezirici. In the chapter characteristic optimization and inventory management are summarized gradually basic theoretical knowledge in regional management and inventory optimization. There is characterized by the gradual nature of stocks, their classification, management, optimization, procurement and purchasing department and evaluation of supplirs. In the chapter analysis of the situation is characterized by the company ie. its history, current status, department purchasing, supply management system. In the chapter assessment and solution design is performed first analysis of the evolution of the four main groups of stocks, ie. materials, work in process and finished products, goods and products for the period 2005 - 2008, then the ABC analysis of packaging materials (for the year 2009), then analyzed the three major suppliers of packaging materials. In conclusion, the evaluated results of the analysis and suggested possible improvements to the existing situation.en
dc.format.extent1330189 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectzásobycs
dc.subjectřízení zásobcs
dc.subjectoptimalizacecs
dc.subjectukazatele aktivitycs
dc.subjectABC analýzacs
dc.subjectKraft foodscs
dc.subjectstocksen
dc.subjectinventory managementen
dc.subjectoptimizationen
dc.subjectperformance activitiesen
dc.subjectABC analysisen
dc.subjectKraft Foodsen
dc.titleOptimalizace a řízení zásob v podnikucs
dc.title.alternativeOptimalization and Inventory Management in The Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeMužátko, Pavelen
dc.date.accepted2010-06-14en
dc.thesis.degree-nameBc.en
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskáen
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisMAL466_EKF_B6208_6208R020_01_2010
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam