dc.contributor.advisor | Skopal, Petr | en |
dc.contributor.author | Hrabovský, Marek | en |
dc.date.accessioned | 2010-09-29T14:59:04Z | |
dc.date.available | 2010-09-29T14:59:04Z | |
dc.date.issued | 2010 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/80364 | |
dc.description | Import 29/09/2010 | cs |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce je provedení analýzy vybraných konkurenčních provozoven zabývajících se prodejem masa a masných výrobků ve městě Studénka. Analýza konkurence byla provedena pro firmu Inpost s.r.o. V první části bakalářské práce je charakterizována společnost Inpost s.r.o. a teoretická východiska konkurence ve službách. Druhá praktická část práce zahrnuje marketingový výzkum a s ním spojené metody spolu se současnou podobou konkurenční pozice výše jmenované firmy. Poslední část je zaměřena na návrhy k posílení konkurenceschopnosti firmy. | cs |
dc.description.abstract | The aim of my bachelor thesis is an analysis of selected competing establishments engaged in the sale of meat and meat products in Studenka. Competition analysis was performed for the company Inpost Ltd. In the first part of this work is characterized Inpost Ltd. and theoretical basis of competition in services. The second part of work includes marketing research and linked methods together with the current form of the competitive position of the above mentioned companies. The last part focuses on proposals to strengthen the competitiveness of the company. | en |
dc.format.extent | 2441589 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | konkurence | cs |
dc.subject | konkurenční pozice | cs |
dc.subject | konkurenceschopnost | cs |
dc.subject | konkurenční výhoda | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | řeznictví | cs |
dc.subject | masné výrobky | cs |
dc.subject | maso | cs |
dc.subject | prodejna | cs |
dc.subject | provozovna | cs |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | competitive position | en |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | competition advantage | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | servicess | en |
dc.subject | butchery | en |
dc.subject | meat products | en |
dc.subject | meat | en |
dc.subject | shop | en |
dc.subject | business | en |
dc.title | Analýza konkurenční pozice provozovny masných výrobků | cs |
dc.title.alternative | Competitive Position Analysis in Meatshop | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Valečková, Jana | en |
dc.date.accepted | 2010-06-08 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | HRA353_EKF_B6208_6208R062_2010 | |
dc.rights.access | openAccess | |