dc.contributor.advisor | Svobodová, Hana | en |
dc.contributor.author | Erbenová, Michaela | en |
dc.date.accessioned | 2010-09-29T15:28:41Z | |
dc.date.available | 2010-09-29T15:28:41Z | |
dc.date.issued | 2010 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/80933 | |
dc.description | Import 29/09/2010 | cs |
dc.description.abstract | Ve své bakalářské práci se zabývám třemi částmi. První částí je teoretická, kde se zaměřuji na definici pohostinství, marketingovému mixu ve službách, zákazníkům a nakonec výzkumu spokojenosti zákazníků.
V druhé části představuji vybraný podnik, kterým je Restaurace, bowling a herna Nikita v Bruntále. Cílem této části je zjistit pomocí dotazníku spokojenost (nespokojenost) zákazníků s prostředím, nabízenými službami, nabízenými produkty a personálem.
V třetí části získané a vyhodnocené informace z výzkumu předkládám s návrhy a doporučeními vedení restauračního zařízení. | cs |
dc.description.abstract | This Bachelor´s thesis is divided to four parts. Part one contains theoretical measuring of customer satisfaction with services, where particularly definitions of hotel and restaurant trade, marketing mix in services, customers and their behaviour and the importance of customer satisfaction.
Part two introduces the town and selected restaurant, bowling and gambling club in Bruntál.
The goal of Part three is selecting a suitable method for collecting information, to find out satisfaction (dissatisfaction) of customers with the environment, offered services, offered products and staff using a method of interrogating and questionnaires.
The last part contains interpretation of survey results and proposals and recommendations to the management of the restaurant. | en |
dc.format.extent | 1544635 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | restaurační zařízení | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | dotazník | cs |
dc.subject | služba | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníka | cs |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | questionnaire | en |
dc.subject | marketing survey | en |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | service | en |
dc.title | Analýza spokojenosti zákazníků se službami restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Analysis of Services of a Restaurant | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Preisler, Petr | en |
dc.date.accepted | 2010-06-16 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | ERB015_EKF_B6208_6501R006_02_2010 | |
dc.rights.access | openAccess | |