dc.contributor.advisor | Ostrožná, Jana | en |
dc.contributor.author | Kučera, Lukáš | en |
dc.date.accessioned | 2010-09-29T15:31:08Z | |
dc.date.available | 2010-09-29T15:31:08Z | |
dc.date.issued | 2010 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/80979 | |
dc.description | Import 29/09/2010 | cs |
dc.description.abstract | Předmětem bakalářské práce jsou návrhy ke zvýšení konkurenceschopnosti pekárenské prodejny. Práce je zpracována v podmínkách středně velkého podniku Pekařství Illík s.r.o. V první části jsou zpracována teoretická východiska konkurence ve službách a je charakterizován výše zmíněný podnik. Ve druhé praktické části jsou uvedeny metody marketingového výzkumu, výsledky těchto výzkumů a analýza současného stavu. V poslední části jsou zpracovány návrhy ke zvýšení konkurenceschopnosti. | cs |
dc.description.abstract | The aim of my bachelor thesis is proposals for increasing competitiveness in bakery shop. This thesis is worked out in conditions of a middle sized company Pekařství Illík s.r.o. In the first part, there are prepared a theoretical base for competition in services and there is described the company, which is as mentioned above. In the second practical part, there are described methods of marketing research, the results of this research and analysis of present position. In the last part, there are create proposals for increasing competitiveness. | en |
dc.format.extent | 1581934 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | konkurence | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | pekařství | cs |
dc.subject | pečivo | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | konkurenceschopnost | cs |
dc.subject | konkurenční výhoda | cs |
dc.subject | prodejna | cs |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | servicess | en |
dc.subject | bakery | en |
dc.subject | pastry | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | competition advantage | en |
dc.subject | shop | en |
dc.title | Návrh na zvýšení konkurenceschopnosti pekárenské prodejny | cs |
dc.title.alternative | The Proposal for Increasing Competitiveness in Bakery Shop | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Svobodová, Hana | en |
dc.date.accepted | 2010-06-03 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | KUC473_EKF_B6208_6208R062_2010 | |
dc.rights.access | openAccess | |