Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMikušová, Marieen
dc.contributor.authorPeškarová, Veronikaen
dc.date.accessioned2010-09-29T15:35:22Z
dc.date.available2010-09-29T15:35:22Z
dc.date.issued2010en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/81060
dc.descriptionImport 29/09/2010cs
dc.description.abstractRestaurace PANORAMA – Založení společnosti s ručením omezeným Cílem této bakalářské práce je vypracování nebo nastínění co nejjednoduššího a nejlepšího postupu při založení společnosti s ručením omezeným pro další začínající podnikatelé. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část je věnována základním pojmům spojených s podnikáním, vymezením pojmu malé a střední firmy a jejich hlavní výhody a nevýhody. Dalším podbodem této části jsou druhy živností a stručná charakteristika jednotlivých forem podnikání. Poslední část tvoří podnikatelský plán. Praktická část je zaměřena na samotné simulování založení společnosti a vypracování jejího podnikatelského záměru. Pro tyto účely jsem zakládala společnost, restauraci PANORAMA, s. r. o. Přesný popis postupu při založení společnosti s vyplněnými potřebnými formuláři, s časovou návazností a sestavení samotného podnikatelského záměru pro účely podnikání, obsahující peněžní toky na první 3 roky, výkaz zisků a ztrát, počáteční rozvahu a vymezení náležitých nákladů a výnosů. Celá tato část představuje takzvaný manuál, který je výsledkem mé práce.cs
dc.description.abstractRestaurant PANORAMA – Setting up a Limited Company The purpose of this thesis is creating or drawing out the simplest and best process of founding the limited liability company for other starting enterpreneurs. The thesis consists of two parts – theoretical and practical. Theoretical part of my thesis is devoted to basic terms concerning the enterpreneurship, definition of small and middle enterpreneurship and its main pros and cons. This part also includes the forms of business and short charasteristics of these forms. The final part of the theoretical part consists of business plan. Practical part is focused on simulation of founding the company and elaborating its prospectus. For these purposes I founded limited liability company, PANORAMA restaurant. Exact description of the process of founding the company with filled forms, time sequence and setting up the prospectus for the purpose of enterpreneurship, containing the cash flow for first three years, Profit and Loss Account, Balance Sheet and definition of costs and revenues. This part represents so called manual, which is the result of my thesis.en
dc.format.extent363286 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectpodnikánícs
dc.subjectpodnikcs
dc.subjectmanagementcs
dc.subjectmalé a střední firmycs
dc.subjectživnostics
dc.subjectpodnikatelský pláncs
dc.subjectzaložení společnostics
dc.subjectspolečnosti s ručením omezenýncs
dc.subjectenterpreneurshipen
dc.subjectcompanyen
dc.subjectmanagementen
dc.subjectsmall and middle enterpreneurshipen
dc.subjectbusinessen
dc.subjectbusiness planen
dc.subjectsetting up a limited companyen
dc.subjectlimited companiesen
dc.titleRestaurace PANORAMA - založení společnosti s ručením omezenímcs
dc.title.alternativeRestaurant PANORAMA - Setting up a Limited Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeMutina, Tomášen
dc.date.accepted2010-06-11en
dc.thesis.degree-nameBc.en
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementuen
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisPES113_EKF_B6208_6208R037_2010
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam