Show simple item record

dc.contributor.authorFabian, Peter
dc.contributor.authorBeták, Peter
dc.date.accessioned2011-06-06T04:49:58Z
dc.date.available2011-06-06T04:49:58Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationSborník vědeckých prací Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava. Řada hutnická. 2006, roč. 49, č. 1, s. 29-34 : il.en
dc.identifier.issn0474-8484en
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/84614
dc.descriptionVydáno chybně pod ISSN 1210-0471
dc.language.isosken
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravaen
dc.relation.ispartofseriesSborník vědeckých prací Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava. Řada hutnickáen
dc.rights© Vysoká škola báňská-Technická Univerzita Ostravacs
dc.titleVlastnosti ADI liatin pre použitie v oblasti potravinárského priemysluen
dc.typearticleen
dc.rights.accessrestrictedAccess
dc.type.versionpublishedVersioncs
dc.type.statusPeer-reviewedcs


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record