dc.contributor.advisor | Navrátilová, Tereza | cs |
dc.contributor.author | Rašková, Petra | cs |
dc.date.accessioned | 2011-06-30T06:52:51Z | |
dc.date.available | 2011-06-30T06:52:51Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/84792 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Abstrakt
Tato diplomová práce se zabývala analýzou marketingové komunikace restauračního zařízení. Cílem mé diplomové práce bylo zjištění aktuálního stavu marketingové komunikace Pivovarské restaurace a to prostřednictvím porovnání veřejného mínění získaného prostřednictvím primárního výzkumu se zjištěným stavem marketingového komunikačního mixu restaurace. Mým cílem bylo také navržení možných zlepšení marketingové komunikace, která by vedla ke zvýšení spokojenosti jak stávajících, tak i potencionálních zákazníků Pivovarské restaurace.
Pro zjištění požadovaných informací jsem provedla SWOT analýzu a marketingový výzkum. Z provedeného výzkumu vyplynulo, že Pivovarskou restauraci si zákazníci vybrali díky kladným referencím, že by ji dále doporučovali svým známým a že ji navštěvují zejména kvůli chutnému jídlu a ochotnému personálu. Zákazníci hodnotí marketingovou propagaci Pivovarské restaurace jako nedostatečnou, proto by mělo vedení na marketingové komunikaci výrazně zapracovat. Komunikace je základem celého obchodu, proto když dojde k jejímu zlepšení, bude to ku prospěchu všech zúčastněných. | cs |
dc.description.abstract | Abstract
This thesis analyzed the marketing communication of restaurant equipment. The aim of this thesis is to determine the current state of marketing communication Pivovarska restaurant and through the comparison of public opinion obtained through primary research identified the state of marketing communication mix restaurant. My goal was also proposed ways to improve marketing communications, which would lead to increased satisfaction of both existing and potential customers Pivovarska restaurant.
To find the required information, I conducted a SWOT analysis and marketing research. The research conducted showed that the Pivovarska restaurant, customers have chosen through positive referrals would also recommend it to their friends and visiting her in particular because of the tasty food and willing staff. Customers evaluate marketing promotion Pivovarska restaurant as inadequate, it should lead to significantly incorporate marketing communications. Communication is essential to the whole business, so when it comes to its improvement, it will benefit all involved. | en |
dc.format.extent | 2413003 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Pivovarská restaurace | cs |
dc.subject | marketingová komunikace | cs |
dc.subject | dotazník | cs |
dc.subject | podpora prodeje | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | konkurence. | cs |
dc.subject | Pivovarska restaurant | en |
dc.subject | marketing communications | en |
dc.subject | questionnaire | en |
dc.subject | sales promotion | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.subject | competition. | en |
dc.title | Návrh marketingové komunikace restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | The Design of Marketing Communication for Restaurant | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Volná, Veronika | cs |
dc.date.accepted | 2011-05-26 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | RAS123_EKF_N6208_6208T062_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |