Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMateiciuc, Alešcs
dc.contributor.authorNevludová, Kateřinacs
dc.date.accessioned2011-06-30T07:47:41Z
dc.date.available2011-06-30T07:47:41Z
dc.date.issued2011cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/84934
dc.descriptionImport 04/07/2011cs
dc.description.abstractResumé Autor: Kateřina Nevludová Téma: Problémy analýzy provozních a strategických rizik potravinářského podniku V teoretické části své diplomové práce se zaměřuji na přiblížení obecné problematiky analýzy manažerských rizik, důležitost kvality ve výrobním procesu a rizika spjatá se společenskou odpovědností. Další část je věnována představení a charakteristice podniku, v jehož podmínkách bylo zpracováváno konkrétní řešení analýzy provozních a strategických rizik – společnost Beskyd Fryčovice, a.s. V praktické části byla nejprve provedena analýza kvality a provozu Bramborárny a Loupárny. Dále byly popsány oblasti společenské odpovědnosti – sociální, ekonomická a environmentální, podrobněji je analyzována environmentální studie. Poslední analyzovaná část byla zaměřena na přehled provozních a strategických rizik. Poslední část se snaží na základě analyzovaných údajů navrhnout a doporučit opatření, která by přispěla k efektivnímu zlepšení chodu společnosti.cs
dc.description.abstractResumé Autor: Kateřina Nevludová Theme: Problems of the Operational and Strategic Risk Analysis in Food Processing Enterprise In the theoretical part of my diploma thesis I focuse to approach of general issues of risk management analysis, to importance of quality in the manufacturing process and risks associated with social responsibility. Next part is devoted to introduction and characteristic of a company where the particular solution of an analysis of operational and strategic risks – the Company Beskyd Fryčovice, Inc. In the practical part was first performed analysis of quality and operation Bramborárny and Loupárny. There were also described social responsibility - social, economic and environmental, the environmental study is analyzed in detail. The last analyze part was focused to summary of operational and strategic risks. The last part try based on the analyzed data to propose and recommend measures that would contribute to more effective operation of the company.en
dc.format.extent1762343 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectRiziko, kvalita, společenská odpovědnost organizace, EMS, ISO, Ishikawův digram, Paretův diagramcs
dc.subjectRisk, Quality, Corporate Social Responsibility, EMS, ISO, Ishikawa diagram, Pareto charten
dc.titleProblémy analýzy provozních a strategických rizik potravinářského podnikucs
dc.title.alternativeProblems of the Operational and Strategic Risk Analysis in Food Processing Enterpriseen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeBajtek, Jancs
dc.date.accepted2011-05-25cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisNEV093_EKF_N6208_6208T037_2011
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam