dc.contributor.advisor | Mateiciuc, Aleš | cs |
dc.contributor.author | Nevludová, Kateřina | cs |
dc.date.accessioned | 2011-06-30T07:47:41Z | |
dc.date.available | 2011-06-30T07:47:41Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/84934 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Resumé
Autor: Kateřina Nevludová
Téma: Problémy analýzy provozních a strategických rizik potravinářského podniku
V teoretické části své diplomové práce se zaměřuji na přiblížení obecné problematiky analýzy manažerských rizik, důležitost kvality ve výrobním procesu a rizika spjatá
se společenskou odpovědností.
Další část je věnována představení a charakteristice podniku, v jehož podmínkách bylo zpracováváno konkrétní řešení analýzy provozních a strategických rizik – společnost Beskyd Fryčovice, a.s.
V praktické části byla nejprve provedena analýza kvality a provozu Bramborárny a Loupárny. Dále byly popsány oblasti společenské odpovědnosti – sociální, ekonomická a environmentální, podrobněji je analyzována environmentální studie. Poslední analyzovaná část byla zaměřena na přehled provozních a strategických rizik.
Poslední část se snaží na základě analyzovaných údajů navrhnout a doporučit opatření, která by přispěla k efektivnímu zlepšení chodu společnosti. | cs |
dc.description.abstract | Resumé
Autor: Kateřina Nevludová
Theme: Problems of the Operational and Strategic Risk Analysis in Food Processing Enterprise
In the theoretical part of my diploma thesis I focuse to approach
of general issues of risk management analysis, to importance of quality in the manufacturing process and risks associated with social responsibility.
Next part is devoted to introduction and characteristic of a company where the particular solution of an analysis of operational and strategic risks – the Company Beskyd Fryčovice, Inc.
In the practical part was first performed analysis of quality
and operation Bramborárny and Loupárny. There were also described social responsibility - social, economic and environmental, the environmental study is analyzed in detail. The last analyze part was focused to summary of operational and strategic risks.
The last part try based on the analyzed data to propose and recommend measures that would contribute to more effective operation of the company. | en |
dc.format.extent | 1762343 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Riziko, kvalita, společenská odpovědnost organizace, EMS, ISO, Ishikawův digram, Paretův diagram | cs |
dc.subject | Risk, Quality, Corporate Social Responsibility, EMS, ISO, Ishikawa diagram, Pareto chart | en |
dc.title | Problémy analýzy provozních a strategických rizik potravinářského podniku | cs |
dc.title.alternative | Problems of the Operational and Strategic Risk Analysis in Food Processing Enterprise | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Bajtek, Jan | cs |
dc.date.accepted | 2011-05-25 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | NEV093_EKF_N6208_6208T037_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |