dc.contributor.advisor | Zajarošová, Markéta | cs |
dc.contributor.author | Marek, Lukáš | cs |
dc.date.accessioned | 2011-06-30T10:31:29Z | |
dc.date.available | 2011-06-30T10:31:29Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/85257 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Téma mé diplomové práce je Analýza marketingové komunikace restauračního zařízení. Konkrétně se jednalo o hotel a restauraci Koliba ve Starém Městě u Bruntálu. Cílem práce bylo analyzovat současný stav marketingové komunikace restaurace, provést výzkum názorů respondentů a navrhnout změny v marketingové komunikace tak, aby restauraci pravidelně navštěvovalo více hostů. Vybranou výzkumnou metodou bylo dotazníkové šetření, respondenti byli vybíráni pomocí kvótního výběru. Získaná data jsem analyzoval v programu Microsoft Excel. Z výsledků jsem vyvodil návrhy a doporučení, které by měly vést ke zvýšení návštěvnosti restaurace. | cs |
dc.description.abstract | The theme of my thesis is the Marketing Communication Analysis of the Restaurant. Concretely, it was the Koliba hotel and restaurant in Staré Město u Bruntálu. The aim was to analyze the current state of restaurant's marketing communications, make respondents' opinion research and propose changes in marketing communications to make guests to visit the restaurant often. The selected research method was a questionnaire survey, respondents were selected by using quota sampling. The obtained data were analyzed in Microsoft Excel. From the results I inferred the proposals and recommendations that should lead to an increase in restaurant visits. | en |
dc.format.extent | 2708340 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | marketingová komunikace | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | dotazník | cs |
dc.subject | výzkum | cs |
dc.subject | catering | cs |
dc.subject | gastronomie | cs |
dc.subject | hotelnictví | cs |
dc.subject | hotel | cs |
dc.subject | mikroprostředí | cs |
dc.subject | makroprostředí | cs |
dc.subject | komunikace | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | marketing communication | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | questionnaire | en |
dc.subject | research | en |
dc.subject | catering | en |
dc.subject | gastronomy | en |
dc.subject | hospitality | en |
dc.subject | hotel | en |
dc.subject | micro | en |
dc.subject | macro | en |
dc.subject | communication | en |
dc.subject | services | en |
dc.title | Analýza marketingové komunikace restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | Marketing Communication Analysis of the Restaurant | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Řeřicha, Jakub | cs |
dc.date.accepted | 2011-05-26 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | MAR817_EKF_N6208_6208T062_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |