dc.contributor.advisor | Ministr, Jan | cs |
dc.contributor.author | Langr, Jan | cs |
dc.date.accessioned | 2011-06-30T17:23:11Z | |
dc.date.available | 2011-06-30T17:23:11Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/86070 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Informační systémy jsou již nedílnou součástí našich životů stejně jako např. počítače, internet nebo mobilní telefony. V dnešní době se informační systémy velice rychle rozvíjejí a zvětšuje se jejich využitelnost do téměř všech oblastí činnosti společnosti. Informační systémy dnes využíváme v každém podniku, ať již jako účetní systém, nebo jako specifické informační systémy, které jsou využívány, jak státním, tak veřejným sektorem. Nejinak je tomu v oblasti stravování a pohostinství. Tato práce se zaobírá analýzou restaurace a následným návrhem racionalizace IS, hodnocení jeho přínosů a efektivnosti. Práce byla přínosem pro restauraci a pomohla rozhodnout o výběru vhodného IS. | cs |
dc.description.abstract | Information systems are parts of our lives as well as computers, internet or cell phones. There is a fast development and expansion to the other and other branches of business in this time. We are using information system in every company as an accounting system or some specific information systems which are used by state or public sector. Just like that is in catering. The thesis is focused on analysis of restaurant, design of rationalization of IS and also measurement of benefits and effectiveness of IS. The thesis helped to decide which IS is suitable for this restaurant. | en |
dc.format.extent | 991449 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Informační systém | cs |
dc.subject | restaurační informační systém | cs |
dc.subject | racionalizace IS | cs |
dc.subject | návrh racionalizace | cs |
dc.subject | hodnocení přínosů z IS | cs |
dc.subject | efektivnost IS | cs |
dc.subject | Information system | en |
dc.subject | restaurant information system | en |
dc.subject | rationalization of IS | en |
dc.subject | design of rationalization | en |
dc.subject | measurement of benefits from IS | en |
dc.subject | effectiveness of IS | en |
dc.title | Racionalizace firemního informačního systému | cs |
dc.title.alternative | Rationalization of Company Information System | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Polzer, Viktor | cs |
dc.date.accepted | 2011-06-01 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 155 - Katedra aplikované informatiky | cs |
dc.thesis.degree-program | Systémové inženýrství a informatika | cs |
dc.thesis.degree-branch | Aplikovaná informatika | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | LAN248_EKF_B6209_6209R001_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |