Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJanásová, Martinacs
dc.contributor.authorŠtechová, Zuzanacs
dc.date.accessioned2011-10-19T07:09:59Z
dc.date.available2011-10-19T07:09:59Z
dc.date.issued2011cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/89485
dc.descriptionImport 19/10/2011cs
dc.description.abstractMá bakalářská práce se zabývá cateringem v podnikatelském prostředí. Pojem catering je používán v gastronomii a představuje nejen samotné občerstvení na společenskou akci, ale také činnosti s ní spojené - pronájem prostor, personál, aranžmá, nákup surovin, úklid a jiné. Velký boom v cateringové činnosti nastal po roce 1989. V tomto roce proběhla revoluce, která napomohla rozmachu této činnosti. Cílem bakalářské práce je uplatnit teoretické znalosti do praktické části a vypracovat fiktivní nabídku v konkrétním příkladě. Tento příklad obsahuje kalkulaci, sortiment pokrmů a nápojů a veškeré organizační kroky nutné k úspěšnému uspořádání akce. Tato práce může sloužit začínajícím podnikatelům v tomto oboru, dále studentům, aby získali širší přehled a také lidem, potencionálním zákazníkům, kteří by si podobnou akci chtěli v budoucnu objednat.cs
dc.description.abstractMy bachelor-degree dissertation’s topic is a catering industry in business. The term catering is used in gastronomy and represents refreshment for a different social occasions, as well as various related activities – rentals of premises, staff recruitment and training, arrangement, purchase, cleaning and others. A boom in catering started in 1989 after velvet revolution, which supported expansion of this industry. An objective of this bachelor disseration is an application of theory into working process and providing an offer on a specific demand. The output includes calculations, selection of foods and drinks and all steps necessary for a successful performance. The dissertation provides instructions to enterpreneures starting their business in catering industry, broader view on the topic to students and to potential clients who would like to organise a similar event.en
dc.format.extent3095330 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectcateringcs
dc.subjectpodnikatelské prostředícs
dc.subjectgastronomiecs
dc.subjectspolečenská akcecs
dc.subjectkalkulacecs
dc.subjectcateringen
dc.subjectbusinessen
dc.subjectgastronomyen
dc.subjectsocial occasionsen
dc.subjectcalculationen
dc.titleCatering v podnikatelském prostředícs
dc.title.alternativeCatering in Businessen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeLaryšová, Markétacs
dc.date.accepted2011-06-13cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika cestovního ruchucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisSTE723_EKF_B6208_6501R006_02_2011
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam