dc.contributor.advisor | Hoďáková, Martina | cs |
dc.contributor.author | Lubojacká, Barbora | cs |
dc.date.accessioned | 2012-07-11T07:33:54Z | |
dc.date.available | 2012-07-11T07:33:54Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/91004 | |
dc.description | Import 11/07/2012 | cs |
dc.description.abstract | Cílem této diplomové práce je navrhnout marketingovou strategii pro nové restaurační zařízení, která by odrážela přání a požadavky potenciálních zákazníků. Data týkající se potřeb zákazníků byla sesbírána pomocí dotazníkového šetření a vyhodnocena statistickým programem SPSS. Na základě výsledků tohoto výzkumu pak byl navržen marketingový mix restaurace. Součástí práce je samozřejmě také charakteristika mikro a makroprostředí a gastronomického trhu. | cs |
dc.description.abstract | The aim of the thesis is to design a marketing strategy for new restaurant. The strategy should reflect the wishes and requirements of potential customers. Data related to customers needs was collected through questionnaire survey and analyzed with statistical software SPSS. Based on the results of this research was designed restaurant marketing mix. Of course the thesis also includes characteristics of micro and macro environment and characteristics of gastronomic market. | en |
dc.format.extent | 17644439 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Marketingový mix | cs |
dc.subject | produkt | cs |
dc.subject | cena | cs |
dc.subject | distribuce | cs |
dc.subject | komunikace | cs |
dc.subject | materiální prostředí | cs |
dc.subject | lidé | cs |
dc.subject | procesy | cs |
dc.subject | restaurační zařízení | cs |
dc.subject | Marketing mix, product, price, place, promotion, physical evidence, people, processes, restaurants | en |
dc.title | Návrh marketingové strategie nového restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | Marketing Strategy Design for New Restaurant | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Burdiláková, Renata | cs |
dc.date.accepted | 2012-05-31 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | LUB038_EKF_N6208_6208T062_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |