Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBlecharz, Pavelcs
dc.contributor.authorFoltýnková, Barboracs
dc.date.accessioned2012-07-11T07:34:28Z
dc.date.available2012-07-11T07:34:28Z
dc.date.issued2012cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/91097
dc.descriptionImport 11/07/2012cs
dc.description.abstractCílem diplomové práce „Statistická regulace procesu při výrobě potravin“ je v rámci krátkodobé studie provést všechny potřebné kroky pro zavedení metody SPC při výrobě mléčné rýže ve výrobním podniku z oblasti potravinářství Mlékárna Kunín, a.s. Tato diplomová práce obsahuje teoretická východiska statistické regulace procesu zahrnující Shewhartovy regulační diagramy, náhodné a vymezitelné vlivy, typy regulace a její uplatnění. V teoreticko-metodické části je zahrnuta také teorie kvality, sedmi základních nástrojů managementu kvality, legislativy a norem vztahujících se ke kvalitě při výrobě potravin, metrologie a měření. Součástí diplomové práce je analýza stávajícícho stavu vybraného procesu, interpretace výsledků metody SPC, zhodnocení možných vymezitelných příčin a návrhy na zlepšení.cs
dc.description.abstractThe aim of the thesis "Statistical Process Control in Food Production" is to take all necessary steps during the short-term studies, to implement SPC methods in the production of rice milk in a manufacturing company in the field of food Mlékárna Kunín, a.s. This thesis contains a theoretical statistical process control, including Shewhart control charts, it also discern random effects and the types of regulation and its application. The theoretical and methodological part also covers the theory of quality, seven basic tools of quality management, legislation and standards related to food production and the theory of metrology and measurement. The thesis also consists of analysis of selected process and in its current state, interpretation of SPC methods and evaluation of potential assignable causes and suggestions for improvement.en
dc.format.extent2477987 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectDiagram příčin a následkůcs
dc.subjectgrafické nástrojecs
dc.subjectjakostcs
dc.subjectkvalitacs
dc.subjectnáhodné příčinycs
dc.subjectprocescs
dc.subjectregulační diagramcs
dc.subjectřízení kvalitycs
dc.subjectstatistická regulace procesucs
dc.subjectstatistické metodycs
dc.subjectvariabilita procesucs
dc.subjectvymezitelné příčinycs
dc.subjectvýroba potravin.cs
dc.subjectCause-effect diagramen
dc.subjectGraphical toolsen
dc.subjectQualityen
dc.subjectunassignable causesen
dc.subjectprocessen
dc.subjectcontrol charten
dc.subjectquality managementen
dc.subjectStatistical Process Controlen
dc.subjectstatistical methodsen
dc.subjectvariability of processen
dc.subjectassignabla causesen
dc.subjectfood production.en
dc.titleStatistická regulace procesu při výrobě potravincs
dc.title.alternativeStatistical Process Control in Food Productionen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeLinhartová, Evacs
dc.date.accepted2012-05-31cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisFOL195_EKF_N6208_6208T020_00_2012
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam