dc.contributor.advisor | Janásová, Martina | cs |
dc.contributor.author | Kočířová, Eva | cs |
dc.date.accessioned | 2012-07-11T07:36:23Z | |
dc.date.available | 2012-07-11T07:36:23Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/91373 | |
dc.description | Import 11/07/2012 | cs |
dc.description.abstract | V mé bakalářské práci jsem se zabývala o kvalitativní studii restauračních provozoven v Uherském Hradišti. Nejprve jsem vysvětlila základní pojmy patřící do cestovního ruchu a gastronomie. Dále jsem se zaměřila především na místní pizzerie, jak jsou s jejich nabídkou služeb zákazníci spokojeni a zda jim vyhovuje stávající počet podniků v Uherském Hradišti. K získání daného cíle jsem použila formu dotazníkového šetření. V závěru jsem došla k tomu, že většina zákazníků je s kvalitou restauračních provozoven v Uherském Hradišti spokojena a největší nespokojenost je v tom, že restaurace zaměstnávají nekvalifikovaný personál. O nekvalifikovaném personálu mě přesvědčili i odpovědi majitelů daných podniků, kteří uvedli, že speciální vzdělání v oboru gastronomie po svých zaměstnancích nevyžadují. | cs |
dc.description.abstract | In my bachelor’s work I deal with the qualitative study of restaurant’s establishments in town Uherské Hradiště.
First of all I explained the key terms belonging to the tourist industry and gastronomy. I concentrated on the local pizza restaurants. I explored if the customers are satisfied and if there are enough pizza restaurants in Uherské Hradiště. For my goal I used a questionnaire.
I came to the conclusion that most customers are satisfied with the quality of restaurants in Uherské Hradiště. They are not satisfied with the qualification of the staff. The owners of the restaurants said that they do not require special education from gastronomy for their employees. | en |
dc.format.extent | 1455348 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | restaurační provozovny, pizzerie, kvalitativní studie, Uherské Hradiště, gastronomie | cs |
dc.subject | restaurant’s establishments, pizza restaurants, qualitative study, Uherské Hradiště, gastronomy | en |
dc.title | Kvalitativní studie restauračních provozoven Uherského Hradiště | cs |
dc.title.alternative | The Qualitative Study of the Restaurant Establishments in Uherské Hradiště | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Orlová, Bohdana | cs |
dc.date.accepted | 2012-06-13 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | KOC0040_EKF_B6208_6501R006_02_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |