dc.contributor.advisor | Škrlová, Helena | cs |
dc.contributor.author | Mičunek, Tibor | cs |
dc.date.accessioned | 2012-07-11T07:38:35Z | |
dc.date.available | 2012-07-11T07:38:35Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/91713 | |
dc.description | Import 11/07/2012 | cs |
dc.description.abstract | V úvodní teoretické části se autor zabývá základními pojmy, které souvisejí s problematikou zaměstnaneckých výhod, následně členěním benefitů a na závěr trendy, které se v této oblasti objevují.
V aplikačně teoretické části práce se pak zabývá vyhodnocením zaměstnaneckých benefitů ve společnosti MP Krásno, a.s z pohledu spokojenosti a informovanosti zaměstnanců. Jako výzkumnou metodu použil dotazníkové šetření, jehož se zúčastnilo 84 zaměstnanců z celkového počtu 562, tj. 14,95%. Z výsledků dotazníkového šetření vyplynulo, které zaměstnanecké výhody zaměstnanci využívají a které na druhé straně téměř vůbec. Dále pak, že 84% zaměstnanců má zájem o volitelný systém zaměstnaneckých výhod tzv. Cafeteria systém. Tento systém autor navrhuje k zavedení ve firmě a popisuje i jeho následnou implementaci do stávajícího systému společnosti. | cs |
dc.description.abstract | In the opening theoretical part the author deals with the basic terms related to the issue of employee benefits, their structure and finally the new trends emerging nowadays in this area.
In the application-theoretical part he deals with the evaluation of employee benefits at MP Krásno,a.s. in terms of customer satisfaction and employee awareness.
The author used a questionnaire survey as a research method, which was answered by 84 employees out of 562, i.e. 14.95%.
The results of the survey show which employee benefits are used and which are not used by employees at all. Furthermore, 84% of employees are interested in the optional system called Cafeteria employee benefits system.
The author suggests the implementation of the system into the current firm system and describes the steps of the implementation. | en |
dc.format.extent | 2279586 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Benefit, systém, zaměstnanecké výhody, zaměstnanecké benefity, Cafeteria systém, odměny, členění benefitů, nepeněžní odměna. | cs |
dc.subject | Benefit | en |
dc.subject | system | en |
dc.subject | employee benefits | en |
dc.subject | perks | en |
dc.subject | cafeteria system | en |
dc.subject | bonuses | en |
dc.subject | structure of benefits | en |
dc.subject | non-monetary reward. | en |
dc.title | Vyhodnocení systému zaměstnaneckých benefitů | cs |
dc.title.alternative | Evaluation System of Employee Benefits | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Pavlicová, Hana | cs |
dc.date.accepted | 2012-06-05 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | MIC0023_EKF_B6208_6208R020_01_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |