dc.contributor.advisor | Humlová, Vlasta | cs |
dc.contributor.author | Svobodová, Eliška | cs |
dc.date.accessioned | 2012-07-11T07:39:04Z | |
dc.date.available | 2012-07-11T07:39:04Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/91799 | |
dc.description | Import 11/07/2012 | cs |
dc.description.abstract | Jméno a příjmení autora: Eliška SVOBODOVÁ
Název bakalářské práce: Podnikatelský záměr pro podnik v hostinské činnosti
Název školy: VŠB - Technická univerzita Ostrava
Fakulta: Fakulta ekonomická
Katedra: Katedra ekonomické žurnalistiky
Vedoucí bakalářské práce: Ing. Vlasta Humlová, Ph.D.
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru pro konkrétní podnik v oboru hostinské činnosti. Definuje pojmy a popisuje techniku jeho vytvoření. V teoretické části práce jsou uvedeny klíčové pojmy pro vytvoření podnikatelského záměru. Další část je stručně věnována makroprostředí pro hostinskou činnost. V třetí teoretické části je popsán podnikatelský záměr pro konkrétní podnik. Poslední část se věnuje využití řešené problematiky v žurnalistice a jejich příklady. | cs |
dc.description.abstract | Name and surname: Eliska SVOBODOVA
Title of thesis: The Business Plan for the Company in the Hospitality Business
University: VŠB – Technical University of Ostrava
Faculty: Faculty of Economics
Department: Economic Journalism
Leader: Ing. Vlasta Humlova, Ph. D.
This thesis deals with creating a business plan for a specific company in the hospitality business. Defines terms and describes the technique of its creation. The theoretical part presents the key concepts for creating a business plan. Another section is devoted to a brief macro-environment for hospitality business. In the third section describes the theoretical business plan for a specific company. The last part deals with the use of solved problems in journalism and examples. | en |
dc.format.extent | 4196976 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | podnikatelský záměr | cs |
dc.subject | hostinská činnost | cs |
dc.subject | finanční plán | cs |
dc.subject | business plan | en |
dc.subject | restaurant business | en |
dc.subject | financial plan | en |
dc.title | Podnikatelský záměr pro podnik v oblasti hostinské činnosti | cs |
dc.title.alternative | The Business Plan for the Company in the Hospitality Business | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Zelený, Jaroslav | cs |
dc.date.accepted | 2012-06-05 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 121 - Katedra ekonomické žurnalistiky | cs |
dc.thesis.degree-program | Hospodářská politika a správa | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomická žurnalistika | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | SVO331_EKF_B6202_7202R020_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |