dc.contributor.advisor | Wozniaková, Zuzana | cs |
dc.contributor.author | Fojtášek, Radim | cs |
dc.date.accessioned | 2012-07-11T07:40:05Z | |
dc.date.available | 2012-07-11T07:40:05Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/91939 | |
dc.description | Import 11/07/2012 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro biofarmu, jejímž předmětem podnikání je výroba a prodej tradičních regionálních mléčných a masných výrobků ve specializovaném obchodě přímo v Rožnově pod Radhoštěm. V první části je pozornost zaměřena na jednotlivé právní formy podnikání, samotnou teorii k podnikatelskému plánu, jeho komparaci mezi třemi autory a jednotlivé metody a techniky. Druhá část je zpracována na základě podnikatelského plánu autora Geralda Schwetje, ve kterém jsou pak využity jednotlivé typy analýz jako je PEST a SWOT analýza, Porterův model pěti konkurenčních sil, hodnototvorný řetězec, marketingový mix a finanční analýza. Ve třetí kapitole jsou popsány výsledky dotazníkového šetření. | cs |
dc.description.abstract | The Bechelor work is focused on a business plan for an organic farm. The subject of the business is production and sale of tradition and regional milk and meat products in specialized shop in Rožnov pod Radhoštěm. The first part of work is focused on individual legal forms of business, theory for business plan, his comparison between three authors and individual methods and technologys. The second part is focused on basis of business plan by author Gerald Schwetje. In that business plan are used individual types of analysis such as PEST and SWOT analysis, Michael Porter's five forces competition theory model, value chain, marketing mix and financial analysis. In third part are describe results of questionnaire research. | en |
dc.format.extent | 2990712 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Podnikatelský plán | cs |
dc.subject | Podnik | cs |
dc.subject | Podnikatel | cs |
dc.subject | Podnikání | cs |
dc.subject | Právní formy podnikání | cs |
dc.subject | Kritéria při rozhodování o volbě právní formy podnikání | cs |
dc.subject | Business plan | en |
dc.subject | Company | en |
dc.subject | Businessman | en |
dc.subject | Business | en |
dc.subject | Legal forms for business | en |
dc.subject | Criterions at making decisions for choice on legal form of business | en |
dc.title | Návrh podnikatelského plánu pro biofarmu | cs |
dc.title.alternative | Business Plan Proposal for an Organic Farm | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Oplatková, Anna | cs |
dc.date.accepted | 2012-06-06 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | FOJ0019_EKF_B6208_6208R020_00_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |