Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorWozniaková, Zuzanacs
dc.contributor.authorFojtášek, Radimcs
dc.date.accessioned2012-07-11T07:40:05Z
dc.date.available2012-07-11T07:40:05Z
dc.date.issued2012cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/91939
dc.descriptionImport 11/07/2012cs
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu pro biofarmu, jejímž předmětem podnikání je výroba a prodej tradičních regionálních mléčných a masných výrobků ve specializovaném obchodě přímo v Rožnově pod Radhoštěm. V první části je pozornost zaměřena na jednotlivé právní formy podnikání, samotnou teorii k podnikatelskému plánu, jeho komparaci mezi třemi autory a jednotlivé metody a techniky. Druhá část je zpracována na základě podnikatelského plánu autora Geralda Schwetje, ve kterém jsou pak využity jednotlivé typy analýz jako je PEST a SWOT analýza, Porterův model pěti konkurenčních sil, hodnototvorný řetězec, marketingový mix a finanční analýza. Ve třetí kapitole jsou popsány výsledky dotazníkového šetření.cs
dc.description.abstractThe Bechelor work is focused on a business plan for an organic farm. The subject of the business is production and sale of tradition and regional milk and meat products in specialized shop in Rožnov pod Radhoštěm. The first part of work is focused on individual legal forms of business, theory for business plan, his comparison between three authors and individual methods and technologys. The second part is focused on basis of business plan by author Gerald Schwetje. In that business plan are used individual types of analysis such as PEST and SWOT analysis, Michael Porter's five forces competition theory model, value chain, marketing mix and financial analysis. In third part are describe results of questionnaire research.en
dc.format.extent2990712 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectPodnikatelský pláncs
dc.subjectPodnikcs
dc.subjectPodnikatelcs
dc.subjectPodnikánícs
dc.subjectPrávní formy podnikánícs
dc.subjectKritéria při rozhodování o volbě právní formy podnikánícs
dc.subjectBusiness planen
dc.subjectCompanyen
dc.subjectBusinessmanen
dc.subjectBusinessen
dc.subjectLegal forms for businessen
dc.subjectCriterions at making decisions for choice on legal form of businessen
dc.titleNávrh podnikatelského plánu pro biofarmucs
dc.title.alternativeBusiness Plan Proposal for an Organic Farmen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeOplatková, Annacs
dc.date.accepted2012-06-06cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisFOJ0019_EKF_B6208_6208R020_00_2012
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam